Συνεδριάζουν η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Share

Συνεδριάζουν η Οικονομική Επιτροπή και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό την Τρίτη 28/02/2023 και ώρα 12:00π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Εισήγηση για 3η Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου οικονομικού έτους 2023

Θέμα 2ο: Περί συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση – Βελτίωση υποδομών Δ.Ε. Ανατολικής Αργιθέας».

Θέμα 3ο: Περί συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση – Βελτίωση υποδομών Δ.Ε. Αχελώου».

Θέμα 4ο: Περί έγκριση τεχνικής μελέτης τρόπος καθορισμού με την διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγουμένη δημοσίευση με βάση τα άρθρα 32 παρ 2γ & 32Α του Ν. 4412/2016, ως τροποποιήθηκε και ισχύει, λόγω της κατεπείγουσας ανάγκης οφειλόμενης σε γεγονότα απρόβλεπτα για την αναθέτουσα αρχή, για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «Αποκατάσταση ζημιών των έντονων κατολισθητικών φαινομένων στον οικισμό Περιβόλι “Κρανιές” της Τ.Κ. Καλή Κώμης της Δ.Ε Αργιθέας του Δήμου Αργιθέας» και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του διαγωνισμού.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό την Τρίτη 28/02/2023 και ώρα 13:00π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα  1ο3η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού  έτους 2023, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος   και αποδοχή πιστώσεων
Εισηγητής:Δήμαρχος Στεργίου Ανδρέας
Θέμα  2οΣυζήτηση και λήψη απόφασης περί εγκρίσεως αύξησης ετήσιας δαπάνης εισφοράς του Δήμου στο Δίκτυο Πόλεων με Ποτάμια.
Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
Θέμα  3οΣυζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση τηλεφωνικών συνδέσεων  και internet backup.
Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
Θέμα:  4οΣυζήτηση και λήψη απόφασης για διακοπή σύνδεσης   κινητής τηλεφωνίας Αντιδημάρχου.
Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
Θέμα:  5οΑιτήσεις δημοτών – φορέων.
Εισηγητής:Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό την Τρίτη 28/02/2023 και ώρα 14:00π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο:

Περί έγκριση τεχνικής μελέτης τρόπος καθορισμού με την διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγουμένη δημοσίευση με βάση τα άρθρα 32 παρ 2γ & 32Α του Ν. 4412/2016, ως τροποποιήθηκε και ισχύει,λόγω της κατεπείγουσας ανάγκης οφειλόμενης σε γεγονότα απρόβλεπτα για την αναθέτουσα αρχή, για την επιλογή αναδόχου για την κατασκευή του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΣΤΕΦΑΝΙΑΔΑΣ» και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του διαγωνισμού

Θέμα 2ο:

Περί συγκρότηση επιτροπής για την διενέργεια διαγωνισμών και αξιολόγησης διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων για το έτος 2023

Δείτε επίσης