Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Επιμελητήριο Καρδίτσας την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου – Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η   Σ Ε   Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α Σ Η

Παρακαλείστε όπως στις 16 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης  συνεδρίασης   (30-11-2021).
  2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό οδοιπορικών εξόδων, ημερήσιας αποζημίωσης και εξόδων διανυκτέρευσης μετακινουμένων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, σύμφωνα με την παρ. 1, άρθρο 76 του Ν.4497/2017 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Εισηγητής: Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου με δικό του περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών «FOODEXPO 2022» που θα πραγματοποιηθεί από 12-14/3/2022.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης στον Εμπορικό Σύλλογο Καρδίτσας για την προμήθεια δώρων που θα κληρωθούν στους  πελάτες των εμπορικών καταστημάτων της Καρδίτσας τις  ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων

Εισηγητής: Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος , Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Παλαμά για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης Επιμ/ρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Συλλόγου Υπαλλήλων Επιμελητηρίων Κεντρικής Ελλάδος για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης Επιμ/ρίου.

  1.  Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Συλλόγου Ορθοδόξου Χριστιανικής Αγωγής Καρδίτσας «Ο Άγιος Σεραφείμ» για ενίσχυση φτωχώνκαι άπορων οικογενειών του Νομού Καρδίτσας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης Επιμ/ρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προμήθεια και εγκατάσταση δύο (2) καμερών που θα τοποθετηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και επιλογή οικονομικού φορέα για την ανωτέρω αιτία.

Εισηγητής: Παπουτσής Ευριπίδης, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την προμήθεια και τοποθέτηση πλακιδίων στην βεράντα του γραφείου που χρησιμοποιείται ως αρχείο του Επιμελητηρίου.

Εισηγητής: Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

  1. Διάφορα.

 

Ο Πρόεδρος

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΖΟΟΜ




Total
0
Shares
Previous Article
papastergiou psifiakos milos

Παπαστεργίου: Η νέα εποχή στην τουριστική πολιτική και ο Μύλος των Ξωτικών

Next Article
Αναπτυξιακή Καρδίτσας

Αναπτυξιακή Καρδίτσας: 30 χρόνια ζωντανεύοντας την ύπαιθρο της Καρδίτσας

Related Posts