Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 και ώρα 19:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Παρακαλείστε όπως την 1 Ιουνίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, να συμμετάσχετε, σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης (25-5-2023).
  2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην «87η  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης» που θα πραγματοποιηθεί από 9 έως 17/9/2023.

Εισηγητής: Γεώργιος Στεργιούλης,Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για οικονομική ενίσχυση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας και συνδιοργάνωση  της «ΛΕΥΚΗΣ ΝΥΧΤΑΣ 2023» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/9/2023.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος ,Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επανακαθορισμό του ύψους της εγκριθείσας οικονομικής ενίσχυσης της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών   Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Καρδίτσας, λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου στο σχετικό ΚΑΕεξόδων του προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος ,Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναπαραγωγήενημερωτικού σποτ σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς για την προώθηση της συμφωνίας της Κ.Ε.Ε.Ε. με την«ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ»  για τα πνευματικά δικαιώματα και την άδεια εκτέλεσης μουσικής από τις επιχειρήσεις εστίασης.

Εισηγητής : Ντενίσης Γεώργιος , Μέλος  Διοικητικού Συμβουλίου.

7.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με οικονομική συνδρομή του Επιμελητηρίου

στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Καρδίτσας για την προμήθεια

διασωστικού εξοπλισμού πλημμυρικών φαινομένων.

Εισηγητής: Παπουτσής Ευριπίδης , Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου.

  1. Διάφορα.

 Ο Πρόεδρος

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ




Total
0
Shares
Previous Article
Ευχαριστήριο για τη δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας Παλαμά

Δήμος Παλαμά: Πρόγραμμα αγωγής υγείας και πρόληψης

Next Article
argitheatissa ginaika ekdilosi prosklisi

Εκδήλωση αφιερωμένη στην ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΣΣΑ ΓΥΝΑΙΚΑ - 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Related Posts