Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στις 25 Οκτωβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων   (29-9-2022).
  2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με δημιουργία ενός (1) βίντεο τουριστικού περιεχομένου για την προβολή του Νομού Καρδίτσας ως τουριστικού προορισμού.

Εισηγητής : Παπουτσής Ευριπίδης, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου

  1. Συζήτηση σχετικά με αποτίμηση της Έκθεσης «THESSALY EXPO ‘22» Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.
  1. Συζήτηση σχετικά με προτάσεις του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για την στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου.

Εισηγητής:  Ζυγογιάννης Κων/νος , Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πραγματοποίηση συνεδρίασης της Θεματικής Επιτροπής Παρεμπορίου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και τη διοργάνωση σχετικής ημερίδας στην Καρδίτσα.

Εισηγητής: Παπαδόπουλος Κων/νος , Μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση Σωματείου Ο.Α.Ε.Ε. Σοφάδων για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την παροχή επιχορήγησης από το Επιμελητήριο Καρδίτσας για την προμήθεια υγειονομικού υλικού και υλικών βιοασφάλειας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προμήθεια ενός (1) αναλογίου για τις ανάγκες της Υπηρεσίας του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 37η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2022»  που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, από 18- 20/11/2022.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος , Υπεύθυνος  Συμβουλευτικής Υποστήριξης  Επιχειρήσεων.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην Έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» που θα πραγματοποιηθεί στην Αργολίδα από 16-20/11/2022.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος , Υπεύθυνος  Συμβουλευτικής Υποστήριξης  Επιχειρήσεων.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην Επιτροπή του Φιλικού Διακανονισμού (Ε.Φ.Δ.) η οποία εξετάζει προσφυγές καταναλωτών για την φιλική διευθέτηση διαφορών τους με τους προμηθευτές.

Εισηγητής: Ζυγογιάννης Κων/νος , Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με πραγματοποίηση ημερίδας στην Καρδίτσα με θέμα τη μείωση του φόρου των αγροτών, σύμφωνα με το ν.4935/2022 και κεντρικό ομιλητή τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλο.

Εισηγητής: Παπαδημητρίου Γεώργιος , Υπεύθυνος ΓΕ.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων

  1. Διάφορα -Ενημέρωση με θέμα Προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2023.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.




Total
0
Shares
Previous Article
Έκθεση εικαστικών δημιουργημάτων από το Σύλλογο Εικαστικών Ν. Λάρισας

Έκθεση εικαστικών δημιουργημάτων από το Σύλλογο Εικαστικών Ν. Λάρισας

Next Article
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

Related Posts

dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…
epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…