Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019 και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 426/77233/13-11-2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ, σας καλούμε σε τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 27η Απριλίου 2021, ημέρα Τρίτη με ώρα έναρξης 12:30 και ώρα λήξης 14:30.  Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2021. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  2. Λήψη απόφασης σχετικά με δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού του Δήμου στην Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας. Παροχή εξουσιοδοτήσεων. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)

Παρακαλούμε όπως με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση symvoulio@0847.syzefxis.gov.gr, με τηλεομοιοτυπία στο 2441095360, με αυτοπρόσωπη παρουσία στο Δημαρχείο ή με τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Δ.Σ., καταθέσετε τις απόψεις σας και την ψήφο σας επί των ανωτέρω θεμάτων

Για τα θέματα θα σας αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  εισηγήσεις για την ενημέρωσή σας. Επιπλέον, θα σας αποσταλεί πίνακας όπου θα συμπληρώσετε την επιλογή ως προς τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Έχετε την δυνατότητα να συμπληρώσετε ΝΑΙ, ΟΧΙ, ΛΕΥΚΟ, ΑΠΟΧΗ αλλά και απόψεις ή παρατηρήσεις.

Οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων παρακαλούνται να εκφράσουν την ψήφο τους μόνο εφόσον τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τυχόν αφορά στην Τοπική τους Κοινότητα.

Οι  αποφάσεις  που θα ληφθούν, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην επόμενη, μετά τη λήψη των αποφάσεων, διά ζώσης τακτική συνεδρίαση.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στεργιόπουλος Θωμάς 




Total
0
Shares
Previous Article
podilatikoi stathmoi Karditsa

Εγκαταστάθηκαν στην πόλη της Καρδίτσας δύο σταθμοί επισκευής ποδηλάτων

Next Article
Πρόταση ονοματοδοσίας πλατειών ή οδών Δημητρίου Σιούφα και Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου

Πρόταση ονοματοδοσίας πλατειών ή οδών Δημητρίου Σιούφα και Θεόδωρου Αναγνωστόπουλου