Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 67 του N. 3852 /2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου μας σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , που θα γίνει την 30η Δεκεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30 πμ  με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης για αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2016. (Εισηγητής: κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον διότι οι περιπτώσεις που συμπεριλαμβάνονται στην προς ψήφιση αναμόρφωση είτε έχουν προθεσμίες είτε πρέπει να έχουν ψηφισθεί έως τέλους του έτους.

  • Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανατροπή αναλήψεων υποχρεώσεων που δεν έχουν εκτελεστεί μέχρι το τέλος του οικονομικού έτους 2016 (Εισηγητής: κ. Σακελλαρίου Γεώργιος, Αντιδήμαρχος)

Το θέμα κρίνεται κατεπείγον διότι σύμφωνα με την παρ. 5 του αρθρ. 4 του π.δ. 113/2010 οι αναλήψεις υποχρεώσεων που δεν έχουν εκτελεστεί εν όλω ή εν μέρει, για οποιοδήποτε λόγο, ανατρέπονται μέχρι το τέλος του οικείου οικονομικού έτους με σχετική ανακλητική απόφαση του Διατάκτη.

Ο Πρόεδρος

Στεργιόπουλος Θωμάς




Total
0
Shares
Previous Article

Με την αγαπημένη Κύπρο ξεκινά συνεργασία ο Δήμος Τρικκαίων.

Next Article

Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών-Λογοθεραπευτών: Ριζικές αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…
new E65
Διαβάστε περισσότερα

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65

Εγκαινιάζεται παρουσία του Πρωθυπουργoύ το τμήμα Λαμία – Καλαμπάκα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε65 Παρουσία του Πρωθυπουργού, πραγματοποιούνται…