Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

.

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

   Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 22α Ιανουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 σε επανάληψη της διαδικασίας πρόσκλησης για συνεδρίαση καθώς με την 226/12-01-2018 πρόσκληση δεν επετεύχθη απαρτία. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2018. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της μελέτης, καθορισμό τρόπου εκτέλεσης και συγκρότηση επιτροπής παραλαβής της υπηρεσίας «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΧΙΟΝΙΣΜΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ» (Εισηγήτρια: κα Παπαστεργίου-Ζαρκάδα Αικατερίνη, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση, καθορισμό τρόπου εκτέλεσης και συγκρότηση επιτροπής παραλαβής της υπηρεσίας «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφαση σχετικά με χορήγηση παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΡΒΑΣΑΡΑ» (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της υπηρεσίας «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΩΝ 2017-2020» (Οκτώβριος – Νοέμβριος 2017). (Εισηγήτρια: κα Θυμιοπούλου Ελένη, Αντιδήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εγγραφή του Δήμου ως συνδρομητή σε ηλεκτρονικές βάσεις πληροφοριών για το έτος 2018. (Εισηγητής: κος Τσιαμαντάς Δημήτριος, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Δράσης (Ο.Π.Δ. – Στοχοθεσία) έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. «”ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ” ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ». (Εισηγητής: κος Μπουραζάς Πέτρος, Δημοτικός Σύμβουλος)

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Χρήστου Όλγα 




Total
0
Shares
Previous Article

Σύλληψη 32χρονου στην Καρδίτσα για επίθεση σε δύο γυναίκες

Next Article

Παράταση πληρωμής μισθωμάτων βοσκήσιμων γαιών έτους 2016-2017

Related Posts