Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

 1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης (25-1-2024).
 2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις.
 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποστολή ειδοποιητηρίων στις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου για τις οφειλόμενες συνδρομές τους στο Επιμελητήριο και για το ετήσιο τέλος Γ.Ε.ΜΗ. (παρελθούσα και τρέχουσα χρήση).

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας. για οικονομική στήριξη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας ως συνδιοργανωτή  στη «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» τον Μάϊο του 2024.

Εισηγητής : Στεργιούλης Γεώργιος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διοργάνωση ημερίδας από το Επιμελητήριο Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών – Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας, για την ενημέρωση των επιχειρήσεων μελών για θέματα αναφορικά με την πλατφόρμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης «MY DATA», τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με το POS και διάφορα άλλα θέματα που άπτονται στην επιχειρηματικότητα.

Εισηγητής : Παπαδημητρίου Γεώργιος , Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ. και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διοργάνωση ημερίδας από το Επιμελητήριο με θέμα «Εcommerce και digital marketing» με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων μελών για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα σύγχρονα εργαλεία τεχνολογίας στην αύξηση των πωλήσεων τους.

Εισηγητής : Παπαδάκος Πέτρος, Μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Καρδίτσας για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Συλλόγου Αρτοποιών Νομού Καρδίτσας για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο.

       Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου. 

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ενέργειες του Επιμελητηρίου για τη στήριξη αιτημάτων του Σωματείου σχολικών κυλικείων Ν. Καρδίτσας.

Εισηγητής: Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης και συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου σε διάφορες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του «42ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας», καθ’όλη τη διάρκεια του έτους 2024 στο Νομό Καρδίτσας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της Ένωσης Αγραφιώτικων χωριών Καρδίτσας και Ευρυτανίας, για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο για τη διοργάνωση ποικίλων πολιτιστικών δράσεων που θα πραγματοποιηθούν από την Ένωση το έτος 2024 και στους δύο Νομούς.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καρδίτσας -ΕΟΣΚ, για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο για την χρηματοδότηση δράσεων του Συλλόγου.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος , Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ», για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης από το Επιμελητήριο για τη διοργάνωση της «31ης Πολιτιστικής Συνάντησης Παιδιών» που θα πραγματοποιηθεί από 15-19/5/2024 στο Νομό Καρδίτσας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της καλλιτεχνικής ομάδας «ΔΡΥΑΔΕΣ ΕΝ ΠΛΩ», για οικονομική στήριξη του Επιμελητηρίου στη διεξαγωγή του 7ου Φεστιβάλ Αναπηρίας και Μη IDFD που θα πραγματοποιηθεί στις 23-26/5/2024 στην Καρδίτσα.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με προμήθεια εφημερίδων του Νομού Καρδίτσας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με στήριξη από το Επιμελητήριο διεκδίκησης με υποβολή υπομνήματος από κατοίκους της Καρδίτσας των οποίων τις ιδιοκτησίες διεκδικεί το Δημόσιο.

Εισηγητής: Ζυγογιάννης  Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

 1. Διάφορα.

Ο Πρόεδρος

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ
Total
0
Shares
Previous Article
Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Μουζακίου

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Μουζακίου

Next Article
EPIDOMA THERMANSIS 2 1

Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνει η δεύτερη πληρωμή;

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Λαρισαίων: Επιδείνωση καιρικών φαινομένων αναμένεται από σήμερα Παρασκευή – Οδηγίες προστασίας

ο Δήμος Λαρισαίων εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας και τους καλεί να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας