Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Επιμελητήριο Καρδίτσας

Τα θέματα

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η   Σ Ε   Σ Υ Ν Ε Δ Ρ Ι Α Σ Η

 Παρακαλείστε όπως στις 25 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30, να συμμετάσχετε μέσω τηλεδιάσκεψης σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου με θέματα  ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ:

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων   (28-1-2021).
  2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με δικό του περίπτερο στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOOD EXPO 2021» από 29/5/2021 έως 1/6/2021 στο Athens Metropolitan Expo.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και απολογισμός σχετικά με την αποτελεσματικότητα των μέτρων που λήφθηκαν για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία «ΙΑΝΟΣ» στις επιχειρήσεις της Καρδίτσας, παρουσίαση στοιχείων για τις αποζημιώσεις που δόθηκαν και προτάσεις του Επιμελητηρίου για την περαιτέρω ενίσχυση των πληγέντων .

Εισηγητής: Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος , Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εμπλουτισμό και υποβολή προτάσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για την μελέτη του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Καρδίτσας.

Εισηγητής: Παπουτσής Ευριπίδης , Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιχορήγηση έκδοσης λευκώματος «1821-2021 : Διατροφή και Γαστρονομία στην Ελλάδα» του Ινστιτούτου Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

  1. Διάφορα

Ο Πρόεδρος

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ




Total
0
Shares
Previous Article
ΕΛΜΕ Καρδίτσας

ΕΛΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Για την «εγκύκλιο» Μακρή: Ο εκφοβισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν!

Next Article
perifereia thessalias

Ψήφισμα του ΠΣ Θεσσαλίας για τους εργαζόμενους στο επισιτισμό και στα ξενοδοχεία της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τον covid -19