Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 - Ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Ημερίδα για την δημόσια εκτέλεση μουσικής από τις επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης - Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 - Επιμελητήριο Καρδίτσας: Άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων του Ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «ΝΤΑΝΙΕΛ» - Ενημέρωση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από πλημμύρες - Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην 87η Δ.Ε.Θ. - Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Επαναληπτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Ειδική εκδήλωση με θέμα την Πάταξη της Παραοικονομίας και του Παρεμπορίου και την προστασία των στεγασμένων επιχειρήσεων - Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας - Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Συνεδριάζει μέσω τηλεδιάσκεψης το Επιμελητήριο Καρδίτσας στις 22 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων (27-1-2022).
  2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα απόσπασης του μονίμου υπαλλήλου του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κ. Ευάγγελου Ντάφλου στο Επιμελητήριο Καρδίτσας για ένα ημερολογιακό έτος, ήτοι από 01/03/2022 έως 28/2/2023 .

Εισηγητής: Παπουτσής Ευριπίδης , Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με δωρεά του Επιμελητηρίου ενός ειδικού μηχανήματος ανιχνευτή φλεβών στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Εισηγητής: Παπουτσής Ευριπίδης , Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκτύπωση αντιτύπων του λευκώματος «ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΚΗ ΦΟΡΕΣΙΑ» της Μαίρης Θεολόγη και του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «Καραγκούνα».

Εισηγητής: Παπουτσής Ευριπίδης , Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «World Tourism Expo» που θα πραγματοποιηθεί από  1-3/4/2022 στην Αθήνα.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου.

  1. Ενημέρωση σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FOODEXΡO 2022» που θα πραγματοποιηθεί από 12-14/3/2022 στην Αθήνα.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης

Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου στο κόστος της διοργάνωσης του «Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος 2022», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί από 26/4- 1/5/2022 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και θα διέλθει από την περιοχή της Καρδίτσας.

Εισηγητής : Παπουτσής Ευριπίδης, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε 2ημερη συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13/3/2022 στη Λίμνη Πλαστήρα με τον Υφυπουργό στον Πρωθυπουργό κ. Τριαντόπουλο και στελέχη του Υπουργείου με θέμα τη σύνταξη μελετών για την ευρύτερη περιοχή και για την κάλυψη διαφόρων εξόδων από το Επιμελητήριο Καρδίτσας της ανωτέρω διοργάνωσης.

Εισηγητής: Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

  1. Ενημέρωση για ενέργειες του Επιμελητηρίου με σκοπό την ίδρυση Φορέα Τουρισμού στην Καρδίτσα σε συνεργασία με τον Δήμο Καρδίτσας για την ανάδειξη του Νομού ως τουριστικού προορισμού.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση σχετικά με πρόταση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα για τη δημιουργία σχολής εκμάθησης σκι και χιονοδρομικού πάρκου με δραστηριότητες για παιδιά στην περιοχή “Καραμανώλη” Νεράιδας.

Εισηγητής : Παπαδάκος Πέτρος , Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Επιμ/ρίου.

  1. Διάφορα.



Total
0
Shares
Previous Article
Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Λαρισαίων

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Λαρισαίων

Next Article
Τον Α.Ο. Αγρινίου υποδέχεται ο ΑΣΚαρδίτσας το Σάββατο (19/2 - 5.μ.μ)

Τον Α.Ο. Αγρινίου υποδέχεται ο ΑΣΚαρδίτσας το Σάββατο (19/2 - 5.μ.μ)

Related Posts

Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…
Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…