Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδριάζει η Επιτροπή για την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου

mouzaki steno aerofotografia

Συνεδριάζει η Επιτροπή για την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι, θα συνεδριάσει για πρώτη φορά στο Δημαρχείο Μουζακίου (Αίθουσα Δημοτ. Συμβουλίου), η νεοσυσταθείσα Επιτροπή για την κατασκευή του φράγματος Μουζακίου, ενός έργου που η κατασκευή του μετά τις καταστροφές του Daniel, κρίνεται από όλους σαν απολύτως αναγκαίο.

Ένα έργο που εκτός από την προστασία, θα προσφέρει τόσο στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, όσο και στην άρδευση του κάμπου της Δυτ. Θεσσαλίας.

Στην επιτροπή επικεφαλής της οποίας είναι ο διαπρεπής Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας κ. Ευθύμιος Λέκκας, συμμετέχουν ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κων/νος Τέλιος, οι δήμαρχοι Καρδίτσας και Μουζακίου κ. Βασίλειος Τσιάκος και κ. Θεοφάνης Στάθης, ο πρώην βουλευτής δικηγόρος Παύλος Β. Σιούφας, ο Πρόεδρος του Ε.Ε. Καρδίτσας κ. Κων/νος Ζυγογιάννης, ο πρόεδρος της Πανθεσσαλικής Στέγης κ. Στέφανος Κούτρας, ο πρώην Δ/ντής Τεχνικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας κ. Δημ. Κουτρουμάνος, το στέλεχος ναυτιλίας κ. Ηλίας Μπάλλας, ο μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος κ. Δημήτριος Θεολόγης, ο έμπορος κ. Σωτήριος Φωτίου και ο αρχιτέκτων Κων/νος Φαρασλής.

Για τους σκοπούς και τον σχεδιασμό της Επιτροπής θα υπάρξει προσεχώς σχετική ενημέρωση.
Total
0
Shares
Previous Article
Tsiknopempti 2o dimotiko sxoleio mouzakiou

Τσικνοπέμπτη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου

Next Article
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Αλέξανδρος Σύλλας

40ήμερο μνημόσυνο Αλέξανδρου Σύλλα

Related Posts