Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργιθέας

Συνεδριάζουν Δημοτική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας - Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργιθέας - Συνεδριάζουν Οικονομική Επιτροπή και Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Αργιθέας Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργιθέας - Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας - Συνεδριάζουν το Δημοτικό Συμβούλιο και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργιθέας

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αργιθέας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο ΑΝΘΗΡΟ την 22 – 12 – 2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο
Διαμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αργιθέας, έτους 2023, έπειτα από την ενσωμάτωση του σχεδίου προϋπολογισμού της αριθ. 156/2022 απόφασης της οικονομικής επιτροπής στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων του ΥΠΕΣ
Θέμα 2ο Εισήγηση για 12η  Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022
Θέμα 3ο Έγκριση του πρακτικού Ι της δημοπρασίας για την κατασκευή του έργου: «ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΙΘΕΑΣ (Α ΦΑΣΗ)», Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2014-2020» – Μέτρο 19.2.4.3 ΚΩΔ. ΟΠΣΑΑ : 0011350453»
Θέμα 4ο Περί Χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΙΘΕΑΣ» με αριθ.πρωτ.3873/6-12-2022
Θέμα 5ο Έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού (τακτοποιητικού) πίνακα του έργου: «Εργασίες συντήρησης δημοτικών κτιρίων Τ.Κ Πετρίλου (Οικ. Βασιλάδες)».
Θέμα 6ο Περιβαλλοντική Μελέτη του έργου Συντήρηση – Βελτίωση υποδομών ΔΕ Αχελώου (ΣΑΤΑ-2 ΑΧΕΛΩΟΥ)
Θέμα 7ο Περιβαλλοντική Μελέτη του έργου Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική και κτηνοτροφική εκμετάλλευση του Δήμου Αργιθέας (Τ.Κ.Ανθηρού, ΤΚ Κουμποριανών, ΤΚ Βραγκιανών
Θέμα 8ο Τοπογραφική αποτύπωση, οριζοντιογραφία, κατά πλάτος τομές, διατομές κ.α. του έργου «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του δήμου Αργιθέας (ΤΚ Λεοντίτο-Πετρίλο)
Θέμα 9ο Τοπογραφική αποτύπωση, οριζοντιογραφία, κατά πλάτος τομές, διατομές κ.α. του έργου «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις του δήμου Αργιθέας (ΤΚ Ανθηρού-Κουμπουριανών, Βραγκιανών)
Θέμα 10ο «Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή και κατανομή πίστωσης 4.590,00 € και απόδοση στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων έτους 2022 (Δ΄ Κατανομή)».
Θέμα 11ο Περί έγκρισης τροποποίησης προϋπολογισμού του ΝΠΔΔ ΙΣΤΟΡΙΚΟ – ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΝΘΗΡΟΥ
Θέμα 12ο Περί αδυναμίας εκτέλεσης της υπηρεσίας αποκομιδής απορριμμάτων με ιδία μέσα του  Δήμου»
Θέμα 13ο Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με ΠΑΔΥΘ για αποκομιδή απορριμμάτων
Θέμα 14ο Συγκρότηση επιτροπής διεξαγωγής ηλεκτρονικού διαγωνισμού κληρώσεων και σύναψη δημοσίων συμβάσεων έργων μελετών κλπ
Θέμα 15ο Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης ενστάσεων διαδικασιών σύναψης δημοσίων συμβάσεων 2023
Θέμα 16ο Περί έγκρισης της αριθμ. 230/2022 Απόφασης Δημάρχου «ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ»

Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργιθέας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό στις 22-12-2022 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:30 μ.μ για συζήτηση και λήψη απόφαση με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης ( Ο.Π.Δ.) του Δήμου Αργιθέας για το οικον. έτος 2023.

Δημόσια συνεδρίαση (δια ζώσης) του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αργιθέας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος στο Ανθηρό στις 22-12-2022 ημέρα Πέμπτη  και ώρα 13:00 μ.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα 1ο 12η Τροποποίηση προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος και αποδοχή πιστώσεων.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος
Θέμα 2ο Συμμετοχή στην υπό σύσταση Διαδημοτική Ενεργειακή Κοινότητα με την Επωνυμία  ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ΑΡΓΙΘΕΑΣ ΣΥΝ.Π.Ε.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Καραγεώργος
Θέμα 3ο «Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή και κατανομή πίστωσης 4.590,00 € και απόδοση στην Ενιαία Σχολική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των Σχολείων έτους 2022 ( Δ΄ Κατανομή)».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γραμμένος Κων/νος
Θέμα 4ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με το αίτημα του κ. Πατσιαούρα Γεωργίου του Κωνσταντίνου για χορήγηση βεβαίωσης στον οικισμό Σπηλιά Τ.Κ. Ανθηρού.
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας
Θέμα 5ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την Έγκριση λύσης και εκκαθάρισης της Αστικής Εταιρείας μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με την επωνυμία «Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών και Κατεδαφίσεων, Τοπικής Αυτοδιοίκησης» στην οποία εταίροι είναι το Δίκτυο Πόλεων με Λίμνες και ο Δήμος Αργιθέας
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Στεργίου Ανδρέας
Θέμα 6ο Συζήτηση και λήψη απόφασης περί ορισμού επιτροπής εκμίσθωσης δημοτικών εκτάσεων του Δήμου (άρθρο 1 ΠΔ 270/1981) για το έτος 2023.
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας
Θέμα 7ο Συγκρότηση της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της προμήθειας καυσίμων Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2023.
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας
Θέμα 8ο Συγκρότηση επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής δημοσίων συμβάσεων προμηθειών του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2023 βάσει του Ν. 4412/2016 (άρθρο 221).
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας
Θέμα 9ο Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής δημοσίων συμβάσεων υπηρεσιών Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το έτος 2023 βάσει του Ν. 4412/2016 (άρθρο 221).
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας
Θέμα 10ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων και ενός (1) φορολογούμενου δημότη και του αναπληρωτή του για τη συγκρότηση επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών για το έτος 2023.
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας
Θέμα 11ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής παραλαβής ανταλλακτικών και εργασιών συντήρησης-επισκευής οχημάτων του Δήμου για το έτος 2023.
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας
Θέμα 12ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό Δημοτικού Συμβούλου και του αναπληρωτή του για τα Μητρώα Αρρένων 2022.
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας



Total
0
Shares
Previous Article
Βόλει: 7Χ7 για τις Κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου - Πέρασαν από την Γιάννουλη και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας - Βόλει Κορασίδων: ΓΣ Μουζακίου - ΓΣ Νίκη Βόλου σήμερα Κυριακή 18/12 στο κλειστό του Μουζακίου - Κάλεσμα στον κόσμο - Με νίκη 3-0 σετ προχώρησαν οι κορασίδες του ΓΣ Μουζακίου επί του ΣΠΑ Καρδίτσας (video)

Βόλει Κορασίδων: ΓΣ Μουζακίου - ΓΣ Νίκη Βόλου σήμερα Κυριακή 18/12 στο κλειστό του Μουζακίου - Κάλεσμα στον κόσμο

Next Article
ekthesi smyrnh trikala 1

«Αγγελικάτη Σμύρνη» η πρώτη έκθεση στο ανακαινισμένο Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων