Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, δια ζώσης και κεκλεισμένων των θυρών

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου - Κατεπείγουσα δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου λίμνης Πλαστήρα Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου λίμνης Πλαστήρα την Πέμπτη 13 Ιουλίου Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Ευχαριστήριο στον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας και την IPA Καρδίτσας - Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα - Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκαν με αυτές του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και συμπληρώθηκαν με αυτές των άρθρων 177 και 184 του Ν. 4635/2019 και σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 643/69472/24-09-2021 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ, σας καλούμε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 23η Νοεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00. Η συνεδρίαση, λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού που προκαλεί τη λοίμωξη COVID-19 θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Ανακοίνωση αποφάσεων προηγουμένων διά περιφοράς συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2021. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση του δημοτικού ακινήτου «Ξενώνας Πεζούλας». (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έκφραση γνώμης επί επέμβασης στο Δημοτικό Δάσος Μορφοβουνίου στο πλαίσιο του έργου «Καλλιέργεια Πηγών Αγίου Γεωργίου». (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και απόδοση πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου ποσού 4.280,00 € της Δ’ κατανομής έτους 2021 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση επικαιροποίησης του Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών και Άμεσης/Βραχείας Διαχείρισης των Συνεπειών από την Εκδήλωση Χιονοπτώσεων και Παγετού του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα με την κωδική ονομασία «ΒΟΡΕΑΣ». (Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και του Ινστιτούτου Έρευνας και Ανάπτυξης Μεσογειακών Νησιώτικων Ορεινών Περιοχών. (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου στον Φορέα Σχεδιασμού Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων Περιφέρειας Θεσσαλίας (Φο.Σ.ΠΕΣΔΑ) και έγκριση προσαρμογή της Συστατικής Πράξης του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Θεσσαλίας. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση δημοτικού χώρου στην Τ.Κ. Μοσχάτου. (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση αιτήματος επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού οδών και ανάθεση της σχετικής υπηρεσίας. (Εισηγητής:Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ. )
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αιτήσεις για επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Στεργιόπουλος Θωμάς 




Total
0
Shares
Previous Article
Rapid tests: Το πρόγραμμα

Αποτελέσματα rapid tests στη Θεσσαλία σήμερα Παρασκευή 19/11 – Καταγράφηκαν 144 θετικά κρούσματα covid-19

Next Article
elliniki astynomia mixani logo

Εξιχνιάστηκαν -5- περιπτώσεις κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας 

Related Posts