Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 26η Ιουλίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ψήφισμα για τη μη επιστροφή της επιστρεπτέας προκαταβολής (Εισηγητής κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2022. (Εισηγητές: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος και κ. Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παροχή γνώμης για τον καθορισμό τιμολογιακής πολιτικής ΦοΔΣΑ έτους 2023 (Εισηγητής κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη δεκτικότητα Κ.Α. του προϋπολογισμού σε εντάλματα προπληρωμής. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή και διάθεση πίστωσης 3.000,00 € στην Σχολική Επιτροπή Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δήμου για επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Δημοτική Σύμβουλος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση αιτημάτων επέκτασης δικτύου ηλεκτροφωτισμού οδών και ανάθεση των σχετικών υπηρεσιών. (Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αιτήσεις για επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού. (Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στεργιόπουλος ΘωμάςTotal
12
Shares
Previous Article
dimotiko simvoulio Larisas

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Λαρισαίων ενάντια στη φίμωση στης αντιπολίτευσης

Next Article
kafsonas zesti sahara

Δήμος Καρδίτσας: Ανοικτή για το κοινό το Σαββατοκύριακο κλιματιζόμενη αίθουσα στο ΚΑΠΗ ΚαρδίτσαςTotal
12
Share