Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεδρίαση δια περιφοράς Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καρδίτσας

Dimarxeio karditsas

 Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 3, 4, 6 & 7 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς στις 22-10-2020, ημέρα Πέμπτη με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 10ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Δήμου Καρδίτσας έτους 2020 (εισ.: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 11ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Δήμου Καρδίτσας έτους 2020 (εισ.: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 12ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Δήμου Καρδίτσας έτους 2020 (εισ.: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 13ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Δήμου Καρδίτσας έτους 2020 (εισ.: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 14ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού Δήμου Καρδίτσας έτους 2020 (εισ.: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της Έκθεσης Επίτευξης Στόχων προϋπολογισμού του Γ’ Τριμήνου 2020 (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού και στοιχείων ισολογισμού Γ’ τριμήνου 2020 (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διάθεση ποσού από την επιχορήγηση των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας των καθαριστριών σχολικών μονάδων (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καταβολή εξόδων κηδείας άπορου δημότη, θύματος της θεομηνίας ΙΑΝΟΣ (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της έκθεσης πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2019 (εισ.: αντιδήμαρχος Γ. Μάττας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της υπ’αριθ. 285/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού μελών για τη συγκρότηση του Δ.Σ της Αστικής Εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με επωνυμία “Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας” (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της υπ’αριθ. 332/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού εκπροσώπων του Δήμου Καρδίτσας για το Δ.Σ της αστικής εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με επωνυμία “Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας Ν. Καρδίτσας – Πρόταση Κοινωνικής Παρέμβασης” (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ’αριθ. 281/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ορισμού μελών για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της δημοτικής επιχείρησης με επωνυμία “Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καρδίτσας (Δ.Ε.Υ.Α.Κ) (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση 1ου πρακτικού επιλογής νηπίων για την εγγραφή στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Καρδίτσας σχολικού έτους 2020 – 2021 (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση της υπ΄αριθμ. 218/2016 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί συγκρότησης της Επιτροπής Βραβείων Βαλταδώρου (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με σύναψη σύμβασης χρησιδανείου με το Δήμο Καλαμάτας για παραχώρηση ανατρεπόμενου φορτηγού οχήματος στο δήμο Καρδίτσας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στις 18/09/2020 (εισ.:αντιδήμαρχος Σωτ. Αντωνίου)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” και ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων (εισ.: αντιδήμαρχος Ουρ. Σούφλα)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση της ισχύος της 201/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου (που αφορά την παραχώρηση χρήσης της αριστερής αίθουσας του καταργηθέντος Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Νεράιδας για διαμόρφωση χώρου Τοπικής Λαϊκής Τέχνης) έως την 31/12/2022 και την παραχώρηση και της δεξιάς αίθουσας (εισ.: αντιδήμαρχος Γ. Μάττας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παροχή βεβαίωσης υφιστάμενου οικοπέδου εντός ζώνης 800 μ. του οικισμού Ανθηρού της κοινότητας Καροπλεσίου (εισ.: αντιδήμαρχος Γ. Μάττας)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επιχορήγηση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για εκτέλεση εργασιών επισκευής και συντήρησης των νηπιαγωγείων που ανήκουν στη σχολική μονάδα του 3ου & 13ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας (εισ.: πρόεδρος Σχολ. Επιτροπής Στ. Θεολόγης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη μη πραγματοποίηση της ετήσιας εμποροπανήγυρης 2020 στο πλαίσιο των δράσεων περιορισμού της πανδημίας COVID-19 (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επικαιροποίηση της υπ’αριθ. 444/2011 περί επιστροφής ποσού στον Στεργιούλη Μιλτιάδη από εισφορά σε χρήμα λόγω κύρωσης διορθωτικής Πράξης Εφαρμογής περιοχής επέκτασης Αγ. Παρασκευής – Αγ. Μηνά (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίων στην κοινότητα Καρδιτσομαγούλας της Δ.Ε Καρδίτσας (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίου στην κοινότητα Καλλιθήρου της Δ.Ε Ιτάμου (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίων στις κοινότητες Μυρίνης, Προδρόμου και Πτελοπούλας της Δ.Ε Κάμπου (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίων στις κοινότητες Ζαϊμίου και Καλλιφωνίου της Δ.Ε Καλλιφωνίου (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίων στις κοινότητες Γεωργικού, Κρύας Βρύσης, Μητρόπολης, Ξινονερίου, Πορτίτσας και Φράγκου της Δ.Ε Μητρόπολης (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)
  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση σύμβασης μίσθωσης του υπ’αριθ. Ι-27 καταστήματος της Δημοτικής Αγοράς (εισ.:αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)

Έναρξη της συνεδρίασης: ώρα 14.00’

Λήξη της συνεδρίασης: ώρα 22.00’

 Η δήλωση της παρουσίας των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, η σύμφωνη ή μη γνώμη επί των θεμάτων, καθώς και κάθε άποψη επ’αυτών, η οποία θα καταγραφεί στην αντίστοιχη απόφαση, παρακαλούμε να παρασχεθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα προς τη διεύθυνση ds@dimoskarditsas.gov.gr την ημέρα διεξαγωγής της συνεδρίασης δηλαδή την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και κατά το διάστημα διεξαγωγής της, δηλαδή μεταξύ των ωρών 14.00’ και 22.00’.

Η ανωτέρω ρύθμιση τέθηκε σε ισχύ με την από 30 Μαρτίου 2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ 75 Α’) και την υπ’αριθ. 40/20930/31-3-2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς σύμφωνα με:

1) το άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος A’) “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” και την αριθ. 163/33282/29-5-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών

2) την αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ.64450/11-10-2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Β’ 4484) με την οποία ορίζονται, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων αντιμετώπισης του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, τέσσερα επίπεδα προληπτικών μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας με τη διαβάθμιση χαμηλό, μέτριο, υψηλό και πολύ υψηλό και την αριθ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/129/18771/13-10-2020 εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σύμφωνα με το άρθρο 10 της ανωτέρω ΚΥΑ η Π.Ε Καρδίτσας για το χρονικό διάστημα από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου εντάσσεται στο τρίτο επίπεδο προληπτικών μέτρων (υψηλό).




Total
0
Shares
Previous Article
Skarlos Triantopoulos Sofades 1 1

Δήμος Σοφάδων: Ξεκινά σύντομα η καταγραφή για αγροτικό εξοπλισμό

Next Article
ianos Argithea

Το πέρασμα του Ιανού 18η προς 19η Σεπτεμβρίου 2020

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…