Συνεχίζουν μαζί με Φάνη Στάθη και «Νέα Πορεία» Μ. Καραμπέκου – Γ. Παπακώστας – Ν. Πούπης – Γ. Φούντας

Nea Poreia 2 ipopsifioi Mouzaki 1

Συνεχίζουν μαζί με Φάνη Στάθη και «Νέα Πορεία» Μ. Καραμπέκου – Γ. Παπακώστας – Ν. Πούπης – Γ. Φούντας  

Συνδημότισσες και συνδημότες

Παρουσιάζουμε σήμερα τέσσερις νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη. Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας, με νέες δυνάμεις, για να κάνουμε πράξη το κοινό όραμα να γίνει ο Δήμος Μουζακίου πρωταγωνιστής των εξελίξεων στον τόπο. Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου η Νίκη θα είναι δική μας!

Κατά αλφαβητική σειρά, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Νέας Πορείας» είναι:

  • Καραμπέκου Μαρία του Δημητρίου ετών 37, Δικηγόρος, από την Τοπική Κοινότητα Κρανέας. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ασκεί ελεύθερη δικηγορία από το 2012. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία» το 2019, όταν και αναδείχθηκε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αξίωμα που κατέχει μέχρι και σήμερα. Επίσης, είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. στο Ν.Π.Δ.Δ. (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) του Δήμου Μουζακίου.

Karampekou Maria Nea Poreia 2023

  • Παπακώστας Γεώργιος του Κων/νου, ετών 54, επιχειρηματίας, από την Τοπική Κοινότητα Μαγουλίτσας. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία», το 2019. Από το 2021 μέχρι και σήμερα ασκεί τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Αγροτικής και Κτηνοτροφικής Επιχειρηματικότητας στην παρούσα Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου.

Paqpakwstas Giorgos Nea Poreia 2023

  • Πούπης Νικόλαος του Γεωργίου, ετών 59, δημόσιος υπάλληλος στο Υπουργείο Πολιτισμού. Κατάγεται από το Πετρωτό Αργιθέας. Διαμένει μόνιμα και εργάζεται από νεαρή ηλικία στο Μουζάκι. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά τοπικός σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Μουζακίου το 2012 και το 2015 αναδείχθηκε Πρόεδρος. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μουζακίου με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία», το 2019. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος της Ένωσης Προέδρων Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, Αντιπρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Μουζακίου, Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης, Τοπικής Οικονομίας και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στην παρούσα Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου την περίοδο 2019 – 2021. Είναι σήμερα Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μουζακίου.

Poupis Nikolaos Nea Poreia 2023

  • Φούντας Γεώργιος του Μιλτιάδη, ετών 58, επιχειρηματίας – αγρότης, από την Τοπική Κοινότητα Μαγούλας. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος στον (Καποδιστριακό) Δήμο Μουζακίου το 2010. Στις δημοτικές εκλογές που ακολούθησαν επανεκλέγεται συνεχώς μέχρι και το 2019, τελευταία με το Συνδυασμό «Νέα Πορεία». Διετέλεσε Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Σελλάνων, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Δ. Μουζακίου και Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη & Ποιότητας Ζωής σε προηγούμενες δημοτικές θητείες και στην παρούσα Διοίκηση του Δήμου Μουζακίου την περίοδο 2021 – 2023.

Fountas Giorgos Nea Poreia 2023
Γραφείο Τύπου «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» Δήμου Μουζακίου

Total
0
Shares