Συνεχίζονται οι επισκέψεις του κλιμακίου της ΝΔ του νομού μας

Σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης στο πλαίσιο της δράσης «Κανένας στο περιθώριο»

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του κλιμακίου της ΝΔ του νομού μας

κοινωνικό ιατρειο Καρδίτσας Στα πλαίσια της δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης «Κανένας στο Περιθώριο», που οργανώνει η Ν.Δ. με στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα, και κυρίως οργανώσεις που υποστηρίζονται από μη κρατικούς ή ιδιωτικούς φορείς, όπως η Εκκλησία, φιλανθρωπικά σωματεία, Μ.Κ.Ο. κ.α., το κλιμάκιο της Καρδίτσας μαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρο Τσιούκη,  μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Γηροκομείο Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, την Παρασκευή 1/7, χθες το απόγευμα επισκέφθηκε το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο της πόλης μας, το οποίο απευθύνεται σε ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες όλου του Νομού και συζήτησε με τους υπευθύνους για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Καρδίτσας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Ηλία Τσίγκα και μέλη του διοικητικού συμβουλίου, ακούγοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σωματείο.

Το κλιμάκιο της ΝΔ Καρδίτσας αποτελούμενο από τους: Υπεύθυνος κλιμακίου Σωτήριος Κουλοκτσής Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και μέλη: κοινωνικό φαρμακείο ΚαρδίτσαςΖαχαράκη Μαρία Δικηγόρος και  Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων ΝΟΔΕ Καρδίτσας, Κουτσιανάς Θεόδωρος πρώην Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου και πρώην Διοικητής Νοσοκομείου, Παπαγεωργίου Σταύρος πρώην Δήμαρχος Ιθώμης και πρώην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας ΝΔ και Σπάνιας Αριστοτέλης Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΟΔΕ Καρδίτσας, συμφώνησε να συνεχιστεί η συνεργασία και με τις δομές που επισκέφθηκε με στόχο την επίλυση των προβλημάτων τους.

Η δράση λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με την ευθύνη και το συντονισμό του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τη συμβολή και στήριξη του συνόλου των στελεχών του κόμματος και ιδιαίτερα του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Γραμματείας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων, καθώς και των Γραμματειών Γυναικείων Θεμάτων και Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος.
Total
0
Shares