Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα μαθήματα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου

Όσοι δυσκολεύονται να εγγραφούν στα μαθήματα του Κοινωνικού Πανεπιστημίου ηλεκτρονικά μπορούν να προσέλθουν στο Λύκειο Μουζακίου για εγγραφή το Σάββατο 18/11/2017 και ώρα 11:00 πμ!

Ξεκίνησε η λειτουργία του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος «Ψυχολογίας – Κοινωνιολογίας» του «Kοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών» που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Μουζακίου και σύντομα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα σε χώρο που θα παραχωρήσει γι’ αυτό το σκοπό το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην εναρκτήρια συνάντηση δόθηκαν πληροφορίες για το περιεχόμενο και τη διαδικασία υλοποίησης του προγράμματος, έγινε η γνωριμία μεταξύ των συμμετεχόντων και «υπογράφτηκε» το ηθικό συμβόλαιο συμμετοχής. Μοιράστηκαν επίσης οι φάκελοι με πληροφοριακό υλικό.

Τη συνάντηση συντόνισαν οι κ.κ Σοφία Χατζηνικολάου, Επιστημονικά Υπεύθυνη και η Συντονίστρια Θεσσαλίας κ. Κόζυβα Πασχαλίνα όπως, επίσης και η τοπική Συντονίστρια κ. Μακρυγιάννη Νότα.

Εκ μέρους του Δήμου στην εναρκτήρια συνάντηση παρεβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παναγόπουλος, Πάντος και Καλιώρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Μπαλατσός και χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τσιούμας ο οποίος ευχήθηκε “Καλή επιτυχία” στο πρόγραμμα και διαβεβαίωσε την πρόθεση του Δήμου να είναι πάντα κοντά σε πρωτοβουλίες οι οποίες προάγουν την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη των πολιτών του Δήμου.

Οι εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται συνεχίζονται.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6978183828, 6972849847, 6947449794 και 6932377138

koinoniko panepistimio 1




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόγραμμα εξετάσεων χειριστών μηχανημάτων έργου

Next Article

Το 5ο Δημ. Σχ. Τρικάλων επισκέφτηκαν παίκτες των Τρικάλων BC Aries

Related Posts