Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών/τριων της Α’ Δημοτικού καθώς και των προνηπίων και των νηπίων

Συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών/τριων της Α' Δημοτικού καθώς και των προνηπίων και των νηπίων - Εγγραφές μαθητών/τριών στα Νηπιαγωγεία για το σχολικό έτος 2023-24

Συνεχίζονται οι εγγραφές μαθητών/τριων της Α’ Δημοτικού καθώς και των προνηπίων και των νηπίων

Συνεχίζεται κανονικά η διαδικασία των εγνραφών μαθητών/τριων της Α’ Δημοτικού καθώς και των προνηπίων με έτος γέννησης το 2019 και των νηπίων με έτος γέννησης το 2018 (εφόσον δεν φοίτησαν κατά το προηγούμενο έτος ως προνήπια).

Κατόπιν τούτου, καλούνται οι γονείς και κηδεμόνες των προνηπίων με χρονολογία γέννησης το έτος 2019, να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής του τέκνου τους στο νηπιαγωγείο που ανήκουν βάση της διεύθυνσης μόνιμης κατοικίας τους. Οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://proti-eggrafi.services.gov.gr/.

Η προθεσμία υποβολής των ανωτέρω αιτήσεων ορίστηκε από την 1η Μαρτίου 2023 έως και την 20η Μαρτίου 2023.

Τα νήπια με χρονολογία γέννησης 2018 εγγράφονται με αίτηση εκπρόθεσμης εγγραφής, που υποβάλλεται στη σχολική μονάδα όπου θα φοιτήσει ο μαθητής.

Για τις εγγραφές στην Α’ τάξη επισημαίνεται, ότι δε γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, αλλά στις κατά τόπους σχολικές μονάδες σε συνεννόηση με το Νηπιαγωγείο φοίτησης και το Δημοτικό Σχολείο εγγραφής.

Κατόπιν και του επανακαθορισμού των σχολικών περιφερειών των Δημοτικών σχολείων και Νηπιαγωγείων του Δημοτικού Διαμερίσματος Καρδίτσας, οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες δύνανται να ενημερώνονται για τα χωροταξικά όρια έκαστου νηπιαγωγείου μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://proti- eggrafi.services.gov.gr/. ή μέσω της ιστοσελίδας της Υπηρεσίας μας dipe.kar.sch.gr και εναλλακτικά στα τηλέφωνα της Υπηρεσίας μας 24410 79983 και 24413 54520.

Για περαιτέρω διευκρινίσεις επί της διαδικασίας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους/στις διευθυντές/ντριες και προϊσταμένους/νες των σχολικών μονάδων της Π.Ε. Καρδίτσας.
Total
0
Shares
Previous Article
Φιλανθρωπικό απογευματινό από το Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων

Φιλανθρωπικό απογευματινό από το Σύλλογο Αργιθεατών Τρικάλων

Next Article
drasi mouzaki pagkosmia hmera gynaikas

Δράση στο Μουζάκι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας

Related Posts

diavrwseis anaxwmata Telios
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις Αυτοψία σε έργα αποκατάστασης…