Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το σχεδιασμό του νέου Leader ΠΕ Καρδίτσας

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το σχεδιασμό του νέου Leader ΠΕ Καρδίτσας

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το σχεδιασμό του νέου Leader ΠΕ Καρδίτσας

Εστίαση σε «έξυπνες» δράσεις συνεργασιών με κοινωνικό αποτύπωμα

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου LEADER 2023-2027 από την ΟΤΔ της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. και υπό το συντονισμό της Θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κας Ρογγανάκη Αγλαΐας (Λία) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με φορείς και δομές του Κοινωνικού τομέα στις 28/3/2023 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Η κα Ρογγανάκη τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθούν και να στηριχθούν ‘’έξυπνες’’ δράσεις συνεργασίας μεταξύ δημόσιων, ιδιωτικών και συλλογικών φορέων που να έχουν κοινωνικό αποτύπωμα και να απευθύνονται προς ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, όπως οι ηλικιωμένοι απομακρυσμένων ορεινών περιοχών, τα ΑμεΑ κ.α.Αναδείχτηκε μετά από εποικοδομητική συζήτηση, η ανάγκη των φορέων – δομών για  εκπαίδευση, η βούληση για δικτύωση αλλά και η ανάγκη ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης του τοπικού πληθυσμού. Εκφράστηκε το κατ’ αρχήν ενδιαφέρον φορέων για συμμετοχή σε προτεινόμενες ‘’έξυπνες’’ δράσεις (φροντίδας ηλικιωμένων, μεταφοράς – εξυπηρέτησης ΑμεΑ σε βασικές κοινωνικές υποχρεώσεις) με δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής στη σχετική διαδικτυακή φόρμα της ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.

👉 https://docs.google.com/…/17UIQTQABwzOAG4…/edit

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το σχεδιασμό του νέου Leader ΠΕ Καρδίτσας

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Ρογγανάκη Λία, Νούσιος Κων. και Αναγνωστόπουλος Δημ, ο Αντιδήμαρχος ειδικών πληθυσμιακών ομάδων & αλληλεγγύης Δ. Καρδίτσας κ. Μπούτας Βασ. και εκπρόσωποι φορέων και δομών του κοινωνικού τομέα όπως: το Θεοδωρίδειο Κέντρο “Ορίζοντες”, το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Τ.Τ. Καρδίτσας), το Νομαρχιακό σωματείο ΑμεΑ Καρδίτσας, ο Σύλλογος Γονέων παιδιών ΑμεΑ, ο Σύλλογος Αυτισμού Δυτικής Θεσσαλίας, ο Σύλλογος Πασχόντων Θαλασσαιμίας Καρδίτσας, ο Σύλλογος γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια – Φλόγα Καρδίτσας, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Καρδίτσας, ο σύλλογος ACT FOR KARDITSA “ΔΡΑΣΗ”, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ήλιος» και «Όλοι Μαζί» και η εταιρία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης σε ΑμεΑ «JOIN US».
Total
0
Shares
Previous Article
Τάσος Τσιαπλές: Καθυστερούν οι αποζημιώσεις ψίχουλα για τους πλημμυροπαθείς και οι αποκαταστάσεις από τις πλημμύρες - Τάσος Τσιαπλές: Όχι στο κλείσιμο καταστημάτων των ΕΛΤΑ Η τοποθέτηση της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας στο ΠΣ για το σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη

Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Δ.Σ της ΕΝΠΕ για νομοθετική ρύθμιση και προβλήματα των εργαζομένων στις Περιφέρειες

Next Article
Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην Επ. Ο. Καρδίτσας – Λάρισας στο τμήμα μεταξύ Ερμητσίου – Αστρίτσας Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί στο Εθνικό και Επαρχιακό Δίκτυο της Π.Ε. Τρικάλων- Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από αύριο Πέμπτη 30/3 έως και την Παρασκευή 31/3 - Παράταση της προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας στην Επ. Οδό Μουζακίου – Ανθοχώριου – Κερασιάς – Λίμνης Ν. Πλαστήρα - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου την 18-19 και 20 Ιανουαρίου 2023 - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην Επ. Οδό Μουζακίου – Ανθοχώριου – Κερασιάς – Λίμνης Ν. Πλαστήρα - Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως του Μουζακίου από αύριο Πέμπτη 30/3 έως και την Παρασκευή 31/3