Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχίζει τις διεξοδικές απολυμάνσεις η Π.Ε. Καρδίτσας

apolimansi Karditsa dimos slide

 Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται από την Π.Ε. Καρδίτσας οι απολυμάνσεις από εξειδικευμένα συνεργεία σε κοινόχρηστους χώρους, στο πλαίσιο της εφαρμογής μέτρων πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού και της ενίσχυσης της προστασίας της δημόσιας υγείας.

 Πρόκειται για μία σειρά ενεργειών που συμπεριλαμβάνεται στο γενικότερο σχεδιασμό μέτρων της Περιφερειακής Ενότητας από την πρώτη στιγμή των οδηγιών του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), καθώς επίσης και των συστάσεων των Ιατρικών Συλλόγων.

 Τα πιστοποιημένα συνεργεία ανέλαβαν την απολύμανση των κτιρίων και γραφείων σε όλες τις υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας, καθώς επίσης στα γραφεία των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Καρδίτσας.

 Παράλληλα, με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνου Νούσιου, τα συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας ανταποκρίθηκαν σε πρόσθετες εκκλήσεις και προχώρησαν σε απολυμάνσεις στην περιφερειακή υπηρεσία των Γενικών Αρχείων του Κράτους Ν. Καρδίτσας και στο Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας.

 Η διαδικασία των απολυμάνσεων θα συνεχιστεί αδιάλειπτα από την Π.Ε. Καρδίτσας και το επόμενο διάστημα, ενώ συστήνεται για ακόμη μία φορά στους συμπολίτες μας η τήρηση των κανόνων υγιεινής και η πιστή εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Εφαρμόζουμε ένα συντονισμένο σχέδιο για να προστατεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους συμπολίτες μας. Επαγρυπνούμε, δεν εφησυχάζουμε ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων μας. Δεν ξεχνάμε ότι το καλύτερο μέτρο αντιμετώπισης της νόσου είναι να μείνουμε σπίτι μας και να παρακολουθούμε τις επίσημες ανακοινώσεις», υπογραμμίζει σε δηλώσεις του ο κ. Νούσιος.


apolimansi Karditsa dimos 1




Total
0
Shares
Previous Article
astynomia koronoios slide

Ανακοίνωση σχετικά με διενέργεια ελέγχων από τις Υπηρεσίες της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας

Next Article
koronoios super market

Πάνω από 200 έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοιού