Συνεχίζει στο τεχνικό τιμ του Α.Σ.Κ. ο Γιάννης Μίσσας


 

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Μίσσα.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας, ως συνεργάτης του Κώστα Κομποδιέτα. Στην περυσινή πρώτη του σεζόν ως προπονητής, ο Γιάννης πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα και φέτος θα έχει σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση της ομάδας, ως μέλος του τεχνικού τιμ στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο Γιάννης Μίσσας αγωνίστηκε ως αθλητής στο Γ.Σ.Καρδίτσας αλλά και στον Ολυμπιακό Καρδίτσας, ενώ από πέρυσι ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, αλλά και απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης της Γ.Γ.Αθλητισμού και μέλος του ΣΕΠΚ.

Ο σύλλογός μας, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη του στο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής μας, δίνοντας την ευκαιρία σε φιλόδοξους Καρδιτσιώτες προπονητές να δοκιμαστούν σε υψηλό επίπεδο, να εξελιχθούν και να εργαστούν σε επαγγελματικές συνθήκες.

Ταυτόχρονα, από την προσεχή περίοδο ο Γιάννης Μίσσας θα συμμετέχει και στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών και στην υλοποίηση του προπονητικού προγράμματος για παιδιά ηλικίας 5-16 ετών.


Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή

Next Article

Ανοιχτή επιστολή από το Μαυρομμάτι προς τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο

Total
0
Share