Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχίζει στο τεχνικό τιμ του Α.Σ.Κ. ο Γιάννης Μίσσας

ASK Missas 1

 

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Μίσσα.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας, ως συνεργάτης του Κώστα Κομποδιέτα. Στην περυσινή πρώτη του σεζόν ως προπονητής, ο Γιάννης πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα και φέτος θα έχει σημαντικό ρόλο στην καθοδήγηση της ομάδας, ως μέλος του τεχνικού τιμ στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο Γιάννης Μίσσας αγωνίστηκε ως αθλητής στο Γ.Σ.Καρδίτσας αλλά και στον Ολυμπιακό Καρδίτσας, ενώ από πέρυσι ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων, αλλά και απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης της Γ.Γ.Αθλητισμού και μέλος του ΣΕΠΚ.

Ο σύλλογός μας, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την εμπιστοσύνη του στο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής μας, δίνοντας την ευκαιρία σε φιλόδοξους Καρδιτσιώτες προπονητές να δοκιμαστούν σε υψηλό επίπεδο, να εξελιχθούν και να εργαστούν σε επαγγελματικές συνθήκες.

Ταυτόχρονα, από την προσεχή περίοδο ο Γιάννης Μίσσας θα συμμετέχει και στο τεχνικό τιμ των ακαδημιών και στην υλοποίηση του προπονητικού προγράμματος για παιδιά ηλικίας 5-16 ετών.




Total
0
Shares
Previous Article
silipsi ginaikas slide

Καρδίτσα: Σύλληψη δύο ατόμων για κλοπή

Next Article
mavrommati 3

Ανοιχτή επιστολή από το Μαυρομμάτι προς τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…
gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.