Συνεχίζει και την νέα σεζόν στις Ακαδημίες Βόλει και τις «Αμαζόνες» του ΓΣ Μουζακίου η Λίλια Ρακοβίτη

Share

Συνεχίζει και την νέα σεζόν στις Ακαδημίες Βόλει και τις «Αμαζόνες» του ΓΣ Μουζακίου η Λίλια Ρακοβίτη

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Λίλια Ρακοβίτη για την νέα σεζόν, που θα αναλάβει εκ νέου τα αναπτυξιακά τμήματα βόλει του Συλλόγου αλλά και το τμήμα ενηλίκων γυναικών «ΑΜΑΖΟΝΕΣ».

«Η Λίλια Ρακοβίτη ξεκίνησε στον ΓΣ Μουζακίου σαν παίχτρια στη Γυναικεία ομάδα βόλει του Συλλόγου, ενώ στην πορεία ανέλαβε την προετοιμασία των Αναπτυξιακών και Προαγωνιστικών τμημάτων καθώς και το τμήμα Ενηλίκων Γυναικών «ΑΜΑΖΟΝΕΣ». Είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για να προετοιμάσει τις μικρές μας αθλήτριες έτσι ώστε να μπούνε στα αγωνιστικά τμήματα με τα κατάλληλα εφόδια. Επίσης, θα συνεχίσει και την νέα σεζόν με το τμήμα των «ΑΜΑΖΟΝΩΝ» που και πέρυσι συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Ενηλίκων Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ. Καλωσορίζουμε και την νέα χρονιά την Λίλια στο Σύλλογο και της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες» δηλώνει ο πρόεδρος του ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» κ. Σύλας Γιώργος.

Συνεχίζει και την νέα σεζόν στις Ακαδημίες Βόλει και τις «Αμαζόνες» του ΓΣ Μουζακίου η Λίλια Ρακοβίτη - Με Λίλια Ρακοβίτη στις Ακαδημίες Βόλει και στις «Αμαζόνες» την νέα σεζόν ο ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Η Λίλια Ρακοβίτη είναι γεννημένη το 1980. Η ενασχόληση της με το άθλημα της πετοσφαίρισης μέτρα πάνω από 30 χρόνια (1992).

Ως αθλήτρια αγωνίστηκε σε θεσσαλικές ομάδες (Ασκληπιός Τρικάλων, Γ.Σ. Τρικάλων, Φιλαθλητικός Τρικάλων, ΣΠΑ Καρδίτσας, ΓΣ Μουζακίου με σημαντικές διακρίσεις.

Είχε την τύχη να προπονηθεί στα κλιμάκια της Εθνικής από τον τότε προπονητή της Εθνικής Χιλμπέρτο Χερέρα, καθώς επίσης να δεχθεί προπονητικά σεμινάρια από τον κ. Αλέκο Λεώνη (προπονητής ανδρών Εθνικής Ελλάδος).

Τα πρώτα προπονητικά βήματα τα έκανε στα αναπτυξιακά και αγωνιστικά τμήματα του Φιλαθλητικού Τρικάλων.

Στο Μουζάκι (τόπος καταγωγής του συζύγου της) ασχολείται με τα αναπτυξιακά τμήματα από το 2017.

Δείτε επίσης