Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνεχίζει απτόητος ο Στέλιος Βάσκος, τον γύρο της Ευρώπης !

Με αντίπαλο τον καιρό, αλλά απτόητος κι απερίσπαστος από τον στόχο του, συνεχίζει τον άθλο του ο Στέλιος Βάσκος.

Από χθες κινείται συνεχώς μέσα σε βροχές και καταιγίδες κάτι που κάνει την προσπάθειά του ακόμη πιο δύσκολη.

Χθες βράδυ διανυκτέρευσε στη Σόφια όπου ξεκουράστηκε αφού προηγουμένως είχε διανύσει πάνω από 500 χιλιόμετρα. Σήμερα ξεκίνησε νωρίς το πρωί με βροχερό καιρό και τσουχτερό κρύο (καθώς η θερμοκρασία τις πρώτες πρωινές ώρες κυμαινόταν στη Σόφια στους 7-8 βαθμούς Κελσίου). Εκτός από τις καιρικές συνθήκες έχει να αντιμετωπίσει και τους κινδύνους του δρόμου καθώς τα αυτοκίνητα κινούνται με μεγάλες ταχύτητες δίπλα του. Ο Στέλιος είναι σε καλή φυσική κατάσταση και βρίσκεται σε φόρμα, ενώ η διάθεσή του είναι εξαιρετικά ανεβασμένη. Δεν εγκαταλείπει το ποδήλατό του για κανέναν λόγο κι ακόμη και οι ανάγκες του όπως είναι η λήψη τροφής γίνεται εν κινήσει. Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές.

Η διαδρομή που ακολουθεί από το πρωί είναι Μπόροβα-Καραίοβα στη Ρουμανία (αυτή τη στιγμή απέχει 69 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Ρουμανίας).

Στο πλευρό του είναι πάντα οι «φύλακες άγγελοί» του, ο Βαγγέλης Σταυρόπουλος κι ο Νίκος Μακρής, τα δύο μέλη της αποστολής που φροντίζουν να καλύπτουν κάθε ανάγκη του Στέλιου Βάσκου.

satvropoulos makris 2

Sofia pros Romania 1

Sofia pros Romania 2

Sofia pros Romania 3

Sofia pros Romania 4

Sofia pros Romania 5

Sofia pros Romania 6




Total
0
Shares
Previous Article

Κ. Αγοραστός στο συνέδριο για την κλιματική αλλαγή

Next Article

Στο Κτήμα Χαλίλη η ομάδα βόλει Νεανίδων - Κορασίδων του Γ.Σ. Μουζακίου