Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου που επικράτησε του Απόλλωνα Καρδίτσας με 84-63

gsmouzakiou apollonkarditsas basket 2

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου που επικράτησε του Απόλλωνα Καρδίτσας με 84-63

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ομάδα του Γ.Σ. Μουζακίου που κατάφερε να νικήσει στο τοπικό ντέρμπι την ομάδα του Απόλλωνα Καρδίτσας με σκορ 84-63 και να παραμείνει στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού καλύτερα ξεκίνησε η ομάδα του Απόλλωνα που με μπροστάρη επιθετικά τον έμπειρο Παπανικολάου κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα με 10-1.

Η αντίδραση των παικτών του Μουζακίου ήταν άμεση και έχοντας σε πολύ καλή μέρα επιθετικά τον Αμβροσίου που πέτυχε 20 πόντους με 4 τρίποντα, κάλυψε γρήγορα τη διαφορά για να φέρει στα ίσα το παιχνίδι με τη λήξη του α δεκαλέπτου (20-20).

gsmouzakiou apollonkarditsas basket 3

Οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν να ανεβάζουν στροφές και με 8 συνεχόμενους πόντους του Σκούρα πήραν μια διψήφια διαφορά πόντων 40-26. Όμως η  αμυντική χαλάρωση των παικτών του Μουζακίου έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες του Απόλλωνα να κάνουν ένα επιμέρους σερί 11-0 και να ροκανίσουν τη διαφορά στους τρεις πόντους με τη λήξη του ημιχρόνου (40-37).

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Γ.Σ. Μουζακίου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και με άριστο οργανωτή τον Δημήτρη Ελευθερίου που πέτυχε 13 πόντους με 2 τρίποντα, χτύπησαν την αντίπαλη άμυνα στο transition παιχνίδι και έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον αρχηγό της ομάδας Σπανό εκτίναξαν τη διαφορά στους 19 πόντους (65-49) με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Οι ψηλοί του Μουζακίου Βούλγαρης και Μπίζιος κυριάρχησαν και στα δυο καλάθια κατεβάζοντας όλα τα ριμπάουντ, πετυχαίνοντας 18 και 10 πόντους αντιστοίχως.

Η τοπική ομάδα συνέχισε να παίζει καλό μπάσκετ με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κριθεί νωρίς και τους προπονητές και των δυο ομάδων να δίνουν την ευκαιρία στους νεαρούς παίκτες να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι θετικές εντυπώσεις άφησαν οι νεαροί Ραπάνι και Δραγούτσος, ενώ μετά από αρκετά χρόνια αγωνιστικής απραξίας επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Λάμπρος Δίπλας για να βοηθήσει την τοπική ομάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γηπεδούχοι πήραν πόντους από όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Από την ομάδα του Απόλλωνα ξεχώρισαν ο Κουτσιόγκουλος  που ήταν ο πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού με 26 πόντους και 2 τρίποντα και ο Παπανικολάου με 16 πόντους και 1 τρίποντο.

gsmouzakiou apollonkarditsas basket 1

Δεκάλεπτα: 20-20, 40-37, 65-46, 84-63
Διαιτητές: Τζιατζιάς – Γκουλιώνης

Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» (Μπελάγιας Σ.) Αμβροσίου 20(4), Δ. Ελευθερίου 13 (2), Βούλγαρης 18(2), Μπίζιος 10, Σπανός 7 (1), Ραπάνι 2,  Δραγούτσος 2, Δίπλας 2, Σκούρας 10(1).

Απόλλων Καρδίτσας (Ναούμ): Λιακόπουλος, Κουτσιόγκουλος 26(2), Μπαταβάνης 5 (1), Δημητρουλάκος 7(1), Τζουβάρας Ο., Μπριάνας 3, Παπανικολάου 16(1), Τσεκούρας, Γαγάτσης 6, Τασιόπουλος.




Total
0
Shares
Previous Article
Performance Δρυάδων Εν Πλώ στην Galery Myro στη Θεσσαλονίκη

Performance Δρυάδων Εν Πλώ στην Galery Myro στη Θεσσαλονίκη

Next Article
ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας: Ανακοίνωση για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό!

ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας: Ανακοίνωση για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό!

Related Posts

mitsotakis mouzaki
Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias»

Σημαντική η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι! Παρουσίασε τα έργα αποκατάστασης από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…
Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Π.Σ. Θεσσαλίας για τα προβλήματα των αγροτών - Τάσος Τσιαπλές: Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
Διαβάστε περισσότερα

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους δεν κατοικούνται

Να καλύψει το κράτος όλο το ποσό του ενοικίου, όσων πλημμυροπαθών αναγκάστηκαν να νοικιάσουν, γιατί τα σπίτια τους…