Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνέχεια ενημέρωσης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα από την Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας

sigrousi trenwn 222

Συνέχεια ενημέρωσης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα από την Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Αστυνόμο Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου

Συνέχεια ενημέρωσης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών, από την Εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμο Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου 

Συνέχεια της ενημέρωσης, για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών πραγματοποίησε σήμερα, 3 Μαρτίου 2023, η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου.

Ακολουθεί το κείμενο της ενημέρωσης: 

«Έχει ολοκληρωθεί η εξέταση όλων των δειγμάτων που έχει λάβει μέχρι στιγμής η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έχουν ταυτοποιηθεί 54 νεκροί. Αναμένεται η αποστολή νέων δειγμάτων, τα οποία ομοίως θα εξετασθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Αναφορικά με τη διαδικασία ενημέρωσης των συγγενών των θυμάτων, η οποία συνεχίζεται, από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της Ελληνικής Αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους, δίνεται ο απαραίτητος χρόνος στην οικογένεια κάθε θύματος καθώς δεν πρόκειται για μία τυπική διαδικασία αλλά απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί.»




Total
0
Shares
Previous Article
Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας & Τρικάλων

Τα δρομολόγια των ΚΑΜ Καρδίτσας & Τρικάλων για την εβδομάδα από 06/03 έως 12/03/2023

Next Article
Αναβάλλεται η εκδήλωση «Απογευματινό» του Συλλόγου Αργιθεατών ν. Τρικάλων - Ανακοίνωση του Συλλόγου των Απανταχού Μουζακιωτών της Αθήνας «Ο ΓΟΜΦΕΥΣ»

Αναβάλλεται η εκδήλωση «Απογευματινό» του Συλλόγου Αργιθεατών ν. Τρικάλων

Related Posts