Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καρδίτσας:Προϋποθέσεις έκδοσης Ταυτοτήτων Τριετίας.

proponites epsk

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Καρδίτσας με ανακοίνωσή του αναφέρεται σχετικά με τις προϋποθέσεις έκδοσης Ταυτοτήτων Τριετίας.

Αναλυτικά:

Ύστερα από το έγγραφό μας Α.Π. 73/15-7-2019 προς το Μητρώο Προπονητών της Ε.Π.Ο σχετικό με τις προϋποθέσεις έκδοσης Ταυτοτήτων Τριετίας σε Πιστοποιημένους Προπονητές των κατηγοριών U.E.F.A-C’,B’,A’, που οφείλουν Επανεξέταση ή έχουν εξαντλήσει αυτές, μας γνωστοποιήθηκαν τα εξής:

1. Το Μητρώο Προπονητών εκδίδει Ταυτότητα Τριετίας ΜΟΝΟ σε ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.

2. Πιστοποιημένοι Προπονητές U.E.F.A- C’ που οφείλουν Επανεξέταση,πρέπει μέχρι 31-12-2019 να το πράξουν. Εφόσον η Επανεξέταση είναι επιτυχής, θα έχουν το δικαίωμα της έκδοσης Ταυτότητας.

3.Πιστοποιημένοι Προπονητές U.E.F.A- B’που οφείλουν Επανεξέταση, πρέπει να το πράξουν μέχρι 31-12-2019. Εφόσον η Επανεξέταση είναι επιτυχής θα έχουν το δικαίωμα της έκδοσης Ταυτότητας U.E.F.A-B’.

Σε αντίθετη περίπτωση τους δίδεται το δικαίωμα ,αφού παρακολουθήσουν Σεμινάριο, που θα διοργανώσει η Ε.Π.Ο μέχρι 31-12-2019 χωρίς Εξετάσεις και η Πρώτη Σχολή που παρακολούθησαν ήταν προ της 31-12-2012, να λάβουν Ταυτότητα U.E.F.A- C’. Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και όσοι Πιστοποιημένοι U.E.F.A-B’έχουν εξαντλήσει τις Επανεξετάσεις.

4. Πιστοποιημένοι Προπονητές U.E.F.A-A’που οφείλουν Επανεξέταση πρέπει να το κάνουν μέχρι 31-12-2019 και εφόσον η Επανεξέταση είναι επιτυχής,θα έχουν το δικαίωμα της έκδοσης Ταυτότητας U.E.F.A-A. Σε αντίθετη περίπτωση θα εκδίδεται Ταυτότητα της κατηγορίας U.E.F.A-B, όπως και σε όσους έχουν εξαντλήσει τις Επανεξετάσεις τους στην κατηγορία U.E.F.A-A.

Καρδίτσα 18-7-2019

Από τον Σύνδεσμο




Total
0
Shares
Previous Article
ASK Pappas1 out

Ο Κώστας Παππάς και τη νέα σεζόν στον Α.Σ.Κ.

Next Article
afisa sergiani 1

Μουσικό Σεργιάνι στο Μουζάκι

Related Posts