Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση WordPress Greek Community στη Λάρισα

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress καλωσορίζει το χειμώνα, μετά τη συμμετοχή της στη διοργάνωση του WordCamp Athens 2016, με ανανεωμένη διάθεση, στεγάζεται πλέον σε ένα καινούριο χώρο, υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και του WordPress Foundation. Θα σας δούμε λοιπόν στο Μύλο του Παπά, στον πρώτο όροφο, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18.00.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να γνωριστούμε καλύτερα, να κουβεντιάσουμε, να μοιραστούμε απόψεις, γνώσεις και απορίες, να ανακαλύψουμε τον κόσμο του WordPress μαζί, είτε είστε αρχάριοι είτε πιο προχωρημένοι.

Κοντά μας αυτή τη φορά, ο Βαγγέλης Αθανασιάδης, Υπεύθυνος για την Ελληνική Διανομή του WordPress, που θα μας μιλήσει για την Κοινότητα, τα μελλοντικά μας σχέδια, την εμπειρία του WordCamp Athens 2016.

Ακόμη ο Χρήστος Ζιώγας, Μηχανικός Λογισμικού, θα βρίσκεται μαζί μας, για να μας δώσει τα φώτα του για τον ηλεκτρονικό εμπόριο και το WooComerce.

Σας περιμένουμε!

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στην προκειμένη περίπτωση στην διεύθυνση https://www.meetup.com/Larissa-WordPress-Meetup/events/235401153/ (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Τέλος μπορείτε να μας βοηθήσετε να επιλέξουμε τα θέματα για τις επόμενες φορές που θα συναντηθούμε, καθώς επίσης και τη διεξαγωγή των επόμενων συναντήσεών μας, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqLHSfycnKYUoOXGpELZxfcNIj4qe8jBbaVOoY-vLUtpTaRg/viewform




Total
0
Shares
Previous Article

Σύμπραξη Τουρισμού και Marketing Plan αποκτά η Θεσσαλία

Next Article

Νέα στοιχεία για τον τάφο-ηρώο του Αριστοτέλη από τον αρχαιολόγο κ. Σισμανίδη