Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του βουλευτή Καρδίτσας κ. Τέλη Σπάνια με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη

spanias 5h YPE

Συνάντηση του βουλευτή Καρδίτσας κ. Τέλη Σπάνια με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη

Συνάντηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη είχε ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Τέλης Σπάνιας για θέματα τα οποία αφορούν στις δομές υγείας του νομού μας. Για το Κέντρο Υγείας Παλαμά ο κ. Σερέτης ενημέρωσε ότι οι εργασίες προχωρούν, ανακαινίζεται ολοσχερώς, και ότι πρόκειται για μια μεγάλη παρέμβαση έτσι ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα προβλήματα των ανθρώπων του Δήμου Παλαμά.

Βάση χρονοδιαγράμματος το Κέντρο Υγείας θα είναι έτοιμο να παραδοθεί σε πλήρη λειτουργία πριν το Πάσχα. Η Συζήτηση επεκτάθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, το οποίο ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ τόνισε ότι βρίσκεται στην τελική του φάση και πολύ σύντομα θα παραδοθεί. Σημαντικές παρεμβάσεις βρίσκονται σε εξέλιξη μέσω του έργου ενεργειακή αναβάθμιση, εκσυγχρονισμός και ενίσχυση του οργανισμού που αφορά το Κέντρο Υγείας Σοφάδων.

Επίσης σε ερώτηση του κ. Σπάνια για την ενίσχυση της φύλαξης του Κ.Υ. με μία ακόμα βάρδια, ο Διοικητής ανέφερε ότι πολύ σύντομα θα καλυφθεί το κενό που για ένα μικρό χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε. Επίσης προχωρά και η διαδικασία επάνδρωσης του τουριστικού ιατρείου της λίμνης Πλαστήρα.

Τέλος έγινε μια αναλυτική συζήτηση για το Γ. Ν. Καρδίτσας, όπου άμεσα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την ανακαίνιση των ΤΕΠ, καθώς επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία για την ενεργειακή αναβάθμιση που θα αλλάξει εξ ολοκλήρου την εικόνα του Νοσοκομείου. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο σημαντικότατο θέμα των ελλείψεων σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό του Νοσοκομείου Καρδίτσας, ειδικά σε ορισμένες ειδικότητες ιατρών, ένα πρόβλημα το οποίο αγγίζει όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Οι περισσότερες δομές υγείας παρουσιάζουν το μεγάλο αυτό πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, εντονότερα βέβαια στο Γ.Ν. Καρδίτσας και στο Κ.Υ. Καρδίτσας.

Ο κ. Σπάνιας ευχαρίστησέ τον κ. Σερέτη για την συνεχή ενημέρωση και τις άμεσες παρεμβάσεις από τη μεριά της 5ης ΥΠΕ, ζητώντας του να επισπεύσει τις διαδικασίες, έτσι ώστε το συντομότερο να λειτουργήσει το Κ. Υ. Παλαμά, το καινούργιο Κ. Υ. Μουζακίου, και φυσικά όλοι, ο καθένας από το δικό του μετερίζι να συνεργαστούμε για την αναβάθμιση και την κάλυψη των αναγκών του Γ. Ν. Καρδίτσας.
Total
0
Shares
Previous Article
apokriatiko party 1o dimotiko mouzakiou 2024 slide

Αποκριάτικο πάρτυ μασκέ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου

Next Article
episkesi 1o Gymnasio Mouzakiou pyrosvestiki

Επίσκεψη της Β΄ τάξης του 1ου Γυμνασίου Μουζακίου στη Πυροσβεστική Υπηρεσία Μουζακίου

Related Posts

ena akdilwsi larisa
Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση ΕΝΑ στη Λάρισα | Το στοίχημα της ανασυγκρότησης της πλημμυροπαθούς Θεσσαλίας: Πλαίσιο, όροι & χρονοδιάγραμμα

Εκδήλωση ΕΝΑ στη Λάρισα | Το στοίχημα της ανασυγκρότησης της πλημμυροπαθούς Θεσσαλίας: Πλαίσιο, όροι & χρονοδιάγραμμα Το Παράρτημα…
diavrwseis anaxwmata Telios
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις Αυτοψία σε έργα αποκατάστασης…