Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Σωματείου HELLAS EMTKY με τον κ. Παπαγεωργίου Σωτήρη

Papageorgiou Papakostas

Συνάντηση του Σωματείου HELLAS EMTKY με τον κ. Παπαγεωργίου Σωτήρη

Στα πλαίσια των συνεχόμενων ενημερωτικών επαφών του σωματείου HELLAS EMTKY έγινε μια ακόμη σημαντική συνάντηση με τον κ. Παπαγεωργίου Σωτήρη μέλος της Κ.Π.Ε. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ. ΑΛΛΑΓΗΣ ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ με το μέλος του Δ.Σ. του σωματείου Παπακώστα Δημήτρη.

Έγινε ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα θέματα του κλάδου πληρωμάτων ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας, από τον Παπακώστα Δημήτρη και τέθηκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την προώθηση τους  από τον κ. Παπαγεωργίου Σωτήρη.

Το Δ.Σ. του σωματείου ευχαριστεί τον κ. Παπαγεωργίου Σωτήρη για το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα προβλήματα του κλάδου μας.




Total
0
Shares
Previous Article
Τρίκαλα: Συνελήφθησαν τρία άτομα για απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων σε κατάστημα κράτησης - Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπής στην Μαγνησία - Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων 01/12/2022

Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας: Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων 01/12/2022

Next Article
parousiasi vivliou astynomia Larisa1

Παρουσίαση παιδικού βιβλίου με τίτλο «Ο Σταμάτης και ο Γρηγόρης πάνε εκδρομή» στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας

Related Posts