Συνάντηση του Φώτη Βρέκου με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη

vrekos kyranakis

Συνάντηση του Φώτη Βρέκου με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Επίσκεψη στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης και καλό φίλο από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ Κωνσταντίνο Κυρανάκη πραγματοποίησε ο Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας ΝΔ Ν. Καρδίτσας Βρέκος Φώτης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό που θα ‘’τρέξει’’ με γρήγορα βήματα μέσα στην επόμενη τετραετία. Άλλωστε το έργο που έχει ξεκινήσει την προηγούμενη τετραετία έχει τη σφραγίδα της Νέας Δημοκρατίας και πάνω σε αυτό θα εξελιχθούν ακόμα περισσότερο οι ψηφιακές υποδομές της χώρας.

Βασικό και καθοριστικό για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών πρώτο βήμα όπως σημειώθηκε κατά τη συνάντηση είναι το πρόβλημα των μεγάλων ουρών στα Κτηματολογικά Γραφεία. Για αυτό το λόγο η κυβέρνηση προχωρά άμεσα στη λειτουργία νέας ψηφιακής πλατφόρμας που θα επιλύει σε σημαντικό βαθμό το ζήτημα της ταλαιπωρίας και των ουρών.

Παράλληλα ο κος Βρέκος τόνισε τη σπουδαιότητα που θα είχε για την περιφέρεια αλλά και ειδικότερα για την Καρδίτσα ένα πλάνο για την ψηφιακή προσαρμογή πόλεων σε νέες τεχνολογίες που θα τις καθιστά σύγχρονες και θελκτικές για τους κατοίκους τους.

Total
0
Shares