Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη με ΔΗΚΕΔΗΜ και μέλη του ΚΑΠΗ

kaph mouzakiou stathis fanis

Συνάντηση του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη με ΔΗΚΕΔΗΜ και μέλη του ΚΑΠΗ 

Εποικοδομητική συνάντηση είχαν ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης με τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Γιώργο Γέρμανο, τη Διευθύντρια κ. Χρύσα Καρρά και μέλη του δημοτικού ΚΑΠΗ που στην πλειονότητά τους ήταν γυναίκες.

Συζητήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα θέματα που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους τρίτης ηλικίας, ενώ κατατέθηκαν στο Δήμαρχο προτάσεις για υλοποίηση κοινωνικών και ψυχαγωγικών δράσεων το επόμενο διάστημα με αφορμή την άρση των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας.

Συνάντηση του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη με ΔΗΚΕΔΗΜ και μέλη του ΚΑΠΗ

Μερικές από αυτές είναι η οργάνωση προσκυνηματικών εκδρομών από το ΚΑΠΗ και η μίσθωση, από το Δήμο, λεωφορείων για μεταβάσεις κυρίως στα Λουτρά Σμοκόβου και Αιδηψού.

Ο κ. Στάθης εξεδήλωσε τη βούλησή του να ικανοποιήσει τα εν λόγω αιτήματα αρχής γενομένης από την πραγματοποίηση εκδρομής στις 19 Ιουνίου 2022, στην Ιερά Γυναικεία Κοινοβιακή Μονή Οσίου Εφραίμ του Σύρου στην Κονταριώτισσα Πιερίας.

kaph mouzakiou stathis fanis

Επιπλέον, ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι «η Δημοτική αρχή βρίσκεται πάντα κοντά στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας και οι επιθυμίες τους είναι για εμάς προτεραιότητα, διότι χρειάζονται τη μέριμνα και αξίζουν τη φροντίδα όλων μας».

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Μουζακίου καλεί όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ να προσέλθουν και να ανανεώσουν τις κάρτες τους, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα έκδοσης νέων καρτών μέλους για όποιους το επιθυμούν.




Total
0
Shares
Previous Article
Την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου γιορτάζει ο Δήμος Καρδίτσας

Την παγκόσμια ημέρα ποδηλάτου γιορτάζει ο Δήμος Καρδίτσας

Next Article
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας ΝΔ Κώστα Τσιάρα

Μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης και Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ Κ. Τσιάρα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Related Posts

dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…
epainos Mavrommati vivlio
Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 1ος Διαγωνισμός Έκφρασης και Δημιουργίας που διοργάνωσε το Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο…