Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θ. Στάθη  με τους Δ/ντες Εκπαίδευσης ν. Καρδίτσας κ. Γκόλτσο και κ. Ζαχαρή 

Stathis Goltsos Zaxaris Mouzaki dimarxeio

Συνάντηση του Δημάρχου Δ. Μουζακίου Θ. Στάθη  με τους Δ/ντες Εκπαίδευσης ν. Καρδίτσας κ. Γκόλτσο και κ. Ζαχαρή 

Συνάντηση με τους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Γκόλτσο και κ. Κωνσταντίνο Ζαχαρή είχε ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης.

Αναπτύχθηκε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για την εκπαίδευση στον τόπο μας, όπου τέθηκαν επί τάπητος λειτουργικά θέματα σχολικών μονάδων του Δήμου.

Μεταξύ του Δημάρχου και των δυο Διευθυντών ανταλλάχτηκαν απόψεις και για τη μεγαλύτερη βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας στα τοπικά εκπαιδευτήρια των δυο βαθμίδων. Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν από τις Σχολικές Επιτροπές και να εξεταστούν όλες οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί το πρώτο δίμηνο του νέου σχολικού έτους. Θα καταβληθεί προσπάθεια να ικανοποιηθούν στο έπακρο, ενώ, όσες από αυτές δεν άπτονται των αρμοδιοτήτων του Δήμου η των Εκπαιδευτικών Διευθύνσεων, θα προωθηθούν από κοινού στην κεντρική διοίκηση για να ληφθεί σχετική μέριμνα.

Τέλος, οι κ.κ. Στάθης, Ζαχαρής και Γκόλτσος συμφώνησαν να υπάρχει συνεχώς επικοινωνία της Δημοτικής Διοίκησης με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ώστε προβλήματα που προκύπτουν κατά την εξέλιξη της εκπαιδευτικής περιόδου στα σχολεία του Δήμου Μουζακίου αν είναι δυνατόν, να επιλύονται εν τη γενέσει τους.
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Larisa Agios Dimitrios

Λάρισα: Πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον Αγιο Δημήτριο στην συνοικία της Νέας Σμύρνης

Επόμενο άρθρο
ekthesi thssalia

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας κέρδισε τις εντυπώσεις στη διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών Sial στο Παρίσι