Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος κ. Σπύρο Γιωτάκο

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος κ. Σπύρο Γιωτάκο

Συνάντηση του  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος κ. Σπύρο Γιωτάκο

Τα θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ κ. Σπύρο Γιωτάκο.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον κ. Γιωτάκο για τις παρεμβάσεις καθαρισμού ποταμών που εκτελεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας, κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη σε διάφορα σημεία της περιοχής των Σοφάδων. Τόνισε μάλιστα ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ανάλογες παρεμβάσεις καθαρισμού ποταμών θα πραγματοποιηθούν στις Τ.Κ Λεονταρίου, Ασημοχωρίου, Δασοχωρίου, Ανάβρας και Κυψέλης.

Παράλληλα ο κ. Νούσιος επεσήμανε ότι μελετάται η οριστική λύση για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στην Τ.Κ Καρποχωρίου. Εφίστησε δε την προσοχή στον κ. Γιωτάκο για τον καθαρισμό και τη διατήρηση του στο αποστραγγιστικό δίκτυο αρμοδιότητας του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος, προκειμένου να ενισχυθεί η αντιπλημμυρική προστασία. Του ζήτησε επίσης να ελέγξει όλο το δίκτυο αρμοδιότητάς του και να καθαιρεθούν όλα τα παράνομα φράγματα.

Εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος θα υπάρξει και συνάντηση με τις διοικήσεις όλων των ΤΟΕΒ της Π.Ε Καρδίτσας, όπου θα τεθούν όλα τα θέματα που αφορούν στην διμερή συνεργασία. ‘’Ενισχύουμε, υποστηρίζουμε και αναβαθμίζουμε τον ρόλο των ΤΟΕΒ, ώστε μέσα από συνεργασία και συνέργεια να πετυχαίνουμε καλύτερα αποτελέσματα και στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Π.Ε Καρδίτσας. Αυτή είναι και η βασική αρχή της πολιτικής του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, που αφορά συνολικότερα την στήριξη του πρωτογενούς τομέα’’ κατέληξε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης.
Total
0
Shares