Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ με το θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καραγιάννη

ota111

Η Διοίκηση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Ταξιάρχη Απόστολο. Το Γ. Γραμματέα κ. Μπέλλο Χρήστο και τον Ταμία κ. Φείδη Απόστολο, συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, κ. Νίκο Καραγιάννη.

Στη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκφράσαμε τις απόψεις μας στον κ. Καραγιάννη. Από την πλευρά του ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης,  βαθύς γνώστης των θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ειδικά  των ζητημάτων που αφορούν στους εργαζόμενους από την προηγούμενη θητεία του ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών του δήμου Καρδίτσας, δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα μας όπου μπορεί.

Οι εργαζόμενοι άλλωστε δεν ξεχνάμε την έμπρακτη συμπαράσταση του κ. Καραγιάννη , ως Αντιδήμαρχος, σε πολλά θέματα και ειδικά στο θέμα της διαθεσιμότητας  στο πρόσφατο παρελθόν.

Από το Δ.Σ του Συλλόγου Εργαζομένων

 

ota

 

 




Total
0
Shares
Previous Article
ARCHAIOLOGIKO MOUSEIO KARDITSAS

Εντυπωσιακά τα εκθέματα του Αρχαιολογικού Μουσείου Καρδίτσας στην πολιτιστική νησίδα της πόλης

Next Article
ΦΑΝΗΣ ΣΤΑΘΗΣ

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης διεκδικεί μια θέση στο Δ.Σ της ΠΕΔ Θεσσαλίας

Related Posts

Papakostas Dimitris metalio
Διαβάστε περισσότερα

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U20 στην ελληνορωμαϊκή πάλη συμμετέχει ο συνδημότης μας αθλητής Παπακώστας Δημήτρης Ο Δημήτρης Παπακώστας από…