Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γ. Κωτσού, με υποψήφιους μηχανικούς της ΔΚΠ της Π.Ε Καρδίτσας

Ανταποκρινόμενος στο αίτημα των υποψηφίων μηχανικών της ΔΚΠ της Π.Ε. Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε χθες 17 Νοεμβρίου 2016 συνάντηση του Προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δημάρχου Δήμου Μουζακίου κου Κωτσού Γεωργίου με τους υποψηφίους της ΔΚΜ της Π.Ε. Καρδίτσας, ενόψει των εκλογών του ΤΕΕ την προσεχή Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016. Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας υποδέχθηκε τους υποψηφίους της ΔΚΜ στα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην Καρδίτσα, όπου σε κλίμα φιλικό συζήτησε μαζί τους την τρέχουσα κατάσταση στο χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκησης και ενημέρωσε τους Μηχανικούς για τις θέσεις της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην τρέχουσα κοινωνικοοικονομική κατάσταση.

Αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει με το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και τον Πρόεδρο του Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κ. Τσιώνα Βασίλη όπου μέσα από την συνεργασία αυτή αναδείχθηκαν και προωθήθηκαν θέματα που αφορούν το σύνολο της Θεσσαλίας, όπως η πορεία των έργων του Αχελώου και της Μεσοχώρας, η εξέλιξη των εργασιών και η τμηματική ολοκλήρωση των έργων του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος Ε-65, καθώς και η προγραμματική σύμβαση της ΠΕΔ Θεσσαλίας με το ΤΕΕ-ΤΚΔΘ και το Τμήμα Μαγνησίας για τη συλλογή και ομαδοποίηση γεωχωρικών δεδομένων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας κος Κωτσός Γεώργιος ευχαρίστησε τους υποψηφίους Μηχανικούς της ΔΚΜ για στην συνάντησή και δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος να βλέπω νέους ανθρώπους – νέους Μηχανικούς να μπαίνουν μπροστά και να διεκδικούν λύσεις στα προβλήματα του κλάδου. Μέσα από εσάς τους νέους Μηχανικούς διασφαλίζεται και η ελπίδα να μπορέσει ο κλάδος να ορθοποδήσει και μαζί του και τα δεκάδες επαγγέλματα που εξαρτώνται από τους Μηχανικούς. Εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία»

Ο πρόεδρος του τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας κος Τσιώνας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΠΕΔ για την συνεργασία τους και την  ανταπόκρισή του στη συνάντηση και δήλωσε πως το ΤΕΕ και η ΠΕΔ Θεσσαλίας από κοινού μπορούν να αναδείξουν και να δώσουν λύσεις στα ζητήματα που αφορούν τη Θεσσαλία.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι υποψήφιοι μηχανικοί, Τσιώνας Βασίλειος, Μπίτης Αθανάσιος, Κατσιφού Μαρία, Δαλαμάγκα Μάρθα, Σταμούλης Χρήστος, Τσιούκας Πάρης, Λαλιώτη Κωνσταντίνα, Μητράκος Ελευθέριος, Παπαλός Ευάγγελος, Ψηφής Στέργιος ενώ λόγο ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν οι Λιούτας Ευάγγελος, Αναστασίου Νικόλαος και Μπουραζάνης Αθανάσιος.




Total
0
Shares
Previous Article

Καρδίτσα: Συνελήφθη 25χρονος για κλοπή τηλεόρασης

Next Article

Ομιλία-παρουσίαση από τον επίτιμο αρχηγό του ΓΕΣ Φράγκου Φραγκούλη στην Καρδίτσα

Related Posts