Συνάντηση του Κ.Σ. Μουζακίου με το Δήμαρχο κ. Θ. Στάθη

Share

 

Στις 23-3-2019 ο Πρόεδρος, ο Γραμματέας και ο Ταμίας του Κ.Σ. Μουζακίου είχαμε συνάντηση στο Δημαρχείο Μουζακίου με τον νέο Δήμαρχο κ. Στάθη Θεοφάνη, ο οποίος μας υποδέχτηκε θερμά και, αφού του ευχηθήκαμε να έχει καλή θητεία στο Δήμο μας, συζητήσαμε για τα προβλήματα που απασχολούν το Σύλλογό μας, όπως παραχώρηση οικοπέδου για την κατασκευή των νέων γραφειων μας.

Επίσης ενημερώθηκε για τις ενέργειες που κάνουμε ώστε να περάσει στα χέρια μας και της Ζ Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και νήσων Σποράδων το εκτροφείο θηραμάτων Μπαλάνος, το οποίο μπορεί να εκτρέψει πάνω από 35.000 θηράματα. Συνεπών θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας και θα αποτελέσει πόλο έλξης επισκεψιμότητας.

Ο Δήμαρχος, που αν και μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του, αναγνωρίζοντας το φιλοθηραματικό, περιβαλλοντολογικό και φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου μας, ήταν ενήμερος για τα θέματά μας και μας διαβεβαίωσε πως θα είναι θετικός στα αιτήματα του Συλλόγου μας.

Εκ μέρους του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου τον ευχαριστούμε πολύ και του ευχόμαστε καλή θητεία για το όφελος του τόπου μας.

Ο πρόεδρος
ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δείτε επίσης