Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με τον Γ.Σ. Σοφάδων

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με τον Γ.Σ. Σοφάδων

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιου με τον Γ.Σ. Σοφάδων

Συγχαρητήρια του Κωστή Νούσιου στο Γυμναστικό Σύλλογο Σοφάδων για την άνοδο στη Γ΄Εθνική Κατηγορία

Με χαμόγελα και εγκάρδιες ευχές υποδέχτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος τον πρόεδρο και τον ταμία του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων κ.κ Δημήτρη Πώποτα και Κων/νο Σακελλαρίου αντίστοιχα.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την άνοδο του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων και τη συμμετοχή του πλέον στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Όπως τόνισε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η σκληρή δουλειά και η επιμονή ανταμείβονται: ‘’ Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο και τον ταμία του Γ.Σ Σοφάδων γιαυτή τη μεγάλη επιτυχία και να τους ζητήσω να μεταφέρουν τις ευχές μου στα μέλη του Δ.Σ , στο προπονητικό και αγωνιστικό team. Απέδειξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ότι η συλλογική προσπάθεια, η μεθοδικότητα και η υψηλή αγωνιστική δύναμη του Συλλόγου, φέρνουν επιτυχίες που μας κάνουν όλους υπερήφανους. Ως Π.Ε Καρδίτσας στεκόμαστε δίπλα στις προσπάθειες του Σωματείου και ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον’’.

Από την πλευρά τους οι κ.κ Πόπωτας και Σακελλαρίου ευχαρίστησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τις ευχές του και επεσήμαναν ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ανοδική πορεία του Συλλόγου να συνεχιστεί και να κατακτήσει ακόμη μεγαλύτερους αγωνιστικούς στόχους στο μέλλον.Total
0
Shares
Previous Article
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Θερινός Κινηματογράφος Καρδίτσας: Οι ταινίες της εβδομάδας από Πέμπτη 19/08

Next Article
ΠΕΔ Θεσσαλίας: Συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των πληγέντων από τις φωτιές Ιουλίου-Αυγούστου

ΠΕΔ Θεσσαλίας: Συγκέντρωση χρημάτων υπέρ των πληγέντων από τις φωτιές Ιουλίου-ΑυγούστουTotal
0
Share