Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας με τον Υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Σταύρο Παπαγεωργίου

bebb6698d93be5bde988e0c189d0401c

 

Συνάντηση με το νέο Υποδιοικητή 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Σταύρο Παπαγεωργίου με αντικείμενο τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, τα Κέντρα Υγείας αλλά και τα περιφερειακά ιατρεία είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, ο κ. Νούσιος ευχήθηκε καλή θητεία στον κ. Παπαγεωργίου υπογραμμίζοντας πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η ΠΕ Καρδίτσας θα σταθούν αρωγοί στο έργο της ΥΠΕ, όπως στάθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης εστίασε στις ελλείψεις ιατρών που παρουσιάζονται στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο κρίσιμο θέμα της υποστελέχωσης και υπολειτουργίας της Παιδιατρικής Κλινικής και τη μη λειτουργία της Μαιευτικής Κλινικής Ο κ. Νούσιος υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη για πλήρη κάλυψη των κενών σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τόσο στο Νοσοκομείο, όσο και στα Κέντρα Υγείας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας σημείωσε: «Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί για την Περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας η Υγεία. Έμπρακτα η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, στέκονται αρωγοί με έργα και δράσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, στην προσπάθεια αναβάθμισης του εξοπλισμού των νοσοκομείων της περιφέρειας και της συνεχής βελτίωσης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας για τους πολίτες της περιοχής.

Με στρατηγικό σχεδιασμό δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε μονάδα Υγείας στην Περιφέρεια να εξοπλιστεί με σύγχρονο εξοπλισμό. Σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα, όπου ο πολίτης στρέφεται ολοένα και περισσότερο προς τη δημόσια υγεία, τώρα είναι απαραίτητη όσο ποτέ η αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς αυτούς. Γι’ αυτό η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας θα στηρίξει με κάθε πρόσφορο μέσο, το δύσκολο έργο του νέου Υποδιοικητή της 5η ΥΠΕ κ. Στ. Παπαγεωργίου».




Total
0
Shares
Previous Article
Coffee

Πρόσκληση για απογευματινό καφέ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Δήμου Μουζακίου

Next Article
gates

Αρχίζει η πιο όμορφη κινηματογραφική παρέα Με τις υπέροχες «Γάτες της Κωνσταντινούπολης»