Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση των εργαζομένων της «Αρωγής» με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας

Συζητήθηκαν ζητήματα εργασιακής φύσεως
Συνάντηση των εργαζομένων του Κέντρου Αποκατάστασης «Αρωγή» με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας

Συνάντηση των εργαζομένων του Κέντρου Αποκατάστασης «Αρωγή» με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιο

Την ανταπόκριση στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Νούσιου συνάντησαν εργαζόμενοι του Κέντρου Αποκατάστασης «Αρωγή».

Ειδικότερα, αντιπροσωπεία των εργαζομένων οι οποίοι παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς, μετέφεραν τις ανησυχίες τους στον Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με ζητήματα εργασιακής φύσεως.

Τα πιο καίρια είναι οι καθυστερήσεις στην καταβολή πληρωμών αλλά και να υπάρξει σαφής ενημέρωσης από την επιχείρηση για το μέλλον και τις προθέσεις της.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Νούσιο πως συνολικά 140 άνθρωποι (40 στην Καρδίτσα και 100 στη Λάρισα όπου εργάζονται στην «Αρωγή») συνεχίζουν παρά τις δυσκολίες να αποτελούν ένα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, παρέχοντας υπηρεσίες με γνώμονα την ποιότητα, το σεβασμό και την επιμονή στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για κάθε ασθενή.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας στάθηκε στη σημασία της συγκεκριμένης δομής στην περιοχή, τόσο στον τομέα της υγείας όσο και στον τομέα της απασχόλησης, εξαίροντας τον επαγγελματισμό και την προσήλωση των εργαζομένων.

Ο κ. Νούσιος εξέφρασε τη στήριξή του στον αγώνα που καταβάλλεται και τόνισε πως η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Καρδίτσας θα επιδιώξει κάθε δυνατή προσπάθεια εξεύρεσης λύσης ώστε να αποτραπεί τόσο η απώλεια της εργασίας και να διασφαλιστεί το μέλλον της δομής στην περιοχή.




Total
0
Shares
Previous Article
Συνάντηση Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο με τη διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας

Συνάντηση Δημάρχου Καρδίτσας με τη διοίκηση του Κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας

Next Article
Υπογράφτηκε η Προγραμματική Σύμβαση για τα Υποβρύχια Μουσεία στη Θεσσαλία

Υπογράφτηκε η Προγραμματική Σύμβαση για τα Υποβρύχια Μουσεία στη Θεσσαλία