Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση της Π. Βράντζα με τον Γ.Γραμματέα του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη

Με θέμα συζήτησης τη μεταστέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας στη Σχολή Αστυφυλάκων.

 

Την Τετάρτη 19/09/2018 η βουλευτής Καρδίτσας κ. Παναγιώτα Βράντζα συναντήθηκε στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης με τον Γενικό  Γραμματέα κ. Δημήτριο Αναγνωστάκη, τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχάλη Καραμαλάκη και τον Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη Ντζιοβάρα.

Στη συζήτηση τέθηκε το θέμα της μεταστέγασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας στο ιδιόκτητο κτίριο της σχολής αστυφυλάκων. Η ηγεσία της αστυνομίας αποδέχτηκε τα οφέλη της μεταστέγασης και έκρινε αναγκαία την επίσπευση των διαδικασιών. Η διαδικασία απαιτεί την εκπόνηση μελέτης  για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κτίριο ώστε   να μπορεί να φιλοξενήσει τις υπηρεσίες της διεύθυνσης και στη συνέχεια συζητήθηκαν  τρόποι χρηματοδότησης της μελέτης και εκτέλεσης του έργου. Παράλληλα επισημάνθηκε ότι  η χωρητικότητα του κτιρίου επιτρέπει  να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα και ως κέντρο μετεκπαίδευσης.

Η  Υπουργός κ. Όλγα Γεροβασίλη ενημερώθηκε για το ζήτημα της μεταστέγασης και δεσμεύθηκε ότι θα συμβάλλει   στην ανεύρεση των πόρων για την επίσπευση της διαδικασίας.

p vrantza astyn 2




Total
0
Shares
Previous Article

Δυναμικά συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Καρδίτσας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Next Article

Δήλωση Σωτήρη Κουλοκτσή, προέδρου Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας