Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας με την βουλευτή Π. Βράντζα

.

Με την Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κυρία ΒΡΑΝΤΖΑ Παναγιώτα, συναντήθηκε την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 αντιπροσωπία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας.

Κύριο θέμα της συνάντησης και της συζήτησης που διεξήχθη σε κλίμα συνεργασίας, αποτέλεσε η συνάντηση που πραγματοποίησε η ίδια προ ολίγων ημερών με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, Κύριο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο και αφορούσε μεταξύ άλλων την μετεγκατάσταση της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης στο κτήριο της σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας.

Η μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης, στο υπάρχον ανεκμετάλλευτο κτήριο της σχολής Αστυφυλάκων, αποτελεί χρόνιο αίτημα όλων των συνδικαλιστικών ενώσεων του Νομού και η συμμετοχή της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας σε κάθε δράση και συνδρομή ως προς της επίλυση του αιτήματος αυτού θεωρείται επιτακτική και δεδομένη.

Η βουλευτής ενημερώθηκε για πολλά ζητήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς, την παλαιωμένη υλικοτεχνική υποδομή, την άσκοπη καταπόνηση του προσωπικού που εργάζεται στην Ο.Π.Κ.Ε. και στην Διμοιρία Υποστήριξης με τις συχνές μετακινήσεις, για τα προβλήματα που έχουν επιφέρει οι μειώσεις των προσλήψεων στο σώμα, για το μεταναστευτικό, για τη νέα Υπηρεσία Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων που θα δημιουργηθεί, κατανοώντας και καταγράφοντας πολλά από αυτά.

Η Κυρία ΒΡΑΝΤΖΑ αποτελεί την πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που σκοπό έχουν την επίλυση και την γνωστοποίηση των προβλημάτων που απασχολούν τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλείας και θα συνεχίσουμε ακατάπαυστα να συνεργαζόμαστε και να εργαζόμαστε ανιδιοτελώς γι αυτό το σκοπό.




Total
0
Shares
Previous Article

Συμμετοχή της Καλλιτεχνικής Ομάδας Δρυάδες εν Πλώ στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Next Article

Συμμετοχή του Karditsa Earthquake Project "Σχολεία εν Δράσει" στις δράσεις του Δήμου Καρδίτσας