Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση της Δημοτικής αρχής Καρδίτσας με τους προέδρους τους Κοινοτήτων

proedroi karditsas 2024 1

Συνάντηση της Δημοτικής αρχής Καρδίτσας με τους προέδρους τους Κοινοτήτων

Β. Τσιάκος: « Για να παραχθεί έργο υπέρ των δημοτών θα πρέπει να συνεργαζόμαστε όλοι με τον καλύτερο τρόπο»

Με τους προέδρους όλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Καρδίτσας συναντήθηκε ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος. Η συνάντηση που έγινε παρουσία των αντιδημάρχων στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, είχε ως στόχο να υπάρξει μια πρώτη επίσημη επαφή των προέδρων με το Δήμαρχο και τα στελέχη της Δημοτικής αρχής και να τεθούν οι στόχοι του πρώτου διαστήματος της νέας δημοτικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος στην εισαγωγική ομιλία του αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, συνεχάρη τους προέδρους και τους κοινοτικούς συμβούλους για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία προς όφελος των δημοτών. Στη συνέχεια η τοποθέτηση του δημάρχου πέρασε σε πρακτικά θέματα που έχουν σχέση με τη διαχείριση των προβλημάτων που καλείται να λύσει ο κάθε πρόεδρος στην κοινότητά του αλλά και στη συνεργασία που θα πρέπει να έχει με τη δημοτική αρχή. Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι είναι καλό για όλους να τίθενται κάθε φορά ρεαλιστικά αιτήματα με ιεράρχηση σε ότι αφορά τις προτεραιότητες κάθε περιοχής. «Για να υπάρξει παραγωγή έργου θα πρέπει όλοι μας να συνεργαζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς οι πρόεδροι και οι κοινοτικοί σύμβουλοι είστε οι άμεσοι συνεργάτες μας, σε επίπεδο αιρετής διακυβέρνησης του Δήμου μας. Μεταξύ μας θα πρέπει να υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης, αμοιβαίας κατανόησης και στήριξης. Η πόρτα του γραφείου μου είναι συνεχώς ανοικτή για τους προέδρους αφού η δική σας επιτυχία στο έργο σας είναι και δική μας επιτυχία» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

proedroi karditsas 2024 3

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησης του υπογράμμισε ότι ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια πέρασε απίστευτες δοκιμασίες με τον Ιανό, τον Daniel, τον Elias και τόσα άλλα, ωστόσο η δημοτική αρχή με τη ουσιαστική και ταχύτατη στήριξη της κυβέρνησης και σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς της περιοχής πέτυχε η περιοχή να ανακάμψει γρήγορα και σήμερα να έχουμε μια καινούργια πραγματικότητα που δίνει τη δυνατότητα να αισιοδοξούμε για το μέλλον.

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του δημάρχου τον λόγο πήραν οι παριστάμενοι αντιδήμαρχοι οι οποίοι μίλησαν για τα θέματα της αρμοδιότητας τους και δεσμεύτηκαν ότι θα στέκονται στο πλευρό των προέδρων.

Ακόμη η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε ότι στο προσεχές διάστημα θα γίνουν συσκέψεις σε πιο μικρές ομάδες γεωγραφικά ενιαίες ώστε να γίνει ουσιαστική συζήτηση για τα προβλήματα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν. Επίσης οι αντιδήμαρχοι δεσμεύτηκαν κατά διαστήματα και αναλόγως των απαιτήσεων, να παρίστανται και στα κατά τόπους συμβούλια που θα γίνονται στις έδρες των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Από την πλευρά τους οι πρόεδροι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους, για το θετικό πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει. Επίσης έθεσαν γενικότερα ζητήματα που απασχολούν τις Κοινότητες τους.

proedroi karditsas 2024 2
Total
0
Shares
Previous Article
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» - Πρόσκληση κοπή πίτας του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «Οι Γόμφοι»

Πρόσκληση κοπή πίτας του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «Οι Γόμφοι»

Next Article
Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι επιχειρήσεις για καθαρισμό δρόμων-ρεμάτων-ποταμών

Περιβαλλοντική αδειοδότηση καθαρισμού χειμμάρων

Related Posts

lampadidromia larisa dimarxos 1
Διαβάστε περισσότερα

Τελετή υποδοχής Ολυμπιακής Φλόγας στη Λάρισα: Μεταξύ των λαμπαδηδρόμων ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος

Τελετή υποδοχής Ολυμπιακής Φλόγας στη Λάρισα: Μεταξύ των λαμπαδηδρόμων ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος – Δόθηκαν οι στολές…
ena akdilwsi larisa
Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση ΕΝΑ στη Λάρισα | Το στοίχημα της ανασυγκρότησης της πλημμυροπαθούς Θεσσαλίας: Πλαίσιο, όροι & χρονοδιάγραμμα

Εκδήλωση ΕΝΑ στη Λάρισα | Το στοίχημα της ανασυγκρότησης της πλημμυροπαθούς Θεσσαλίας: Πλαίσιο, όροι & χρονοδιάγραμμα Το Παράρτημα…