Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Σκόνδρα – Γεωργιάδη: Δεν θα υπάρξει περιορισμός ατόμων στις κοινωνικές εκδηλώσεις από το καλοκαίρι

skondra georgiadis

Συνάντηση Σκόνδρα Γεωργιάδη: Δεν θα υπάρξει περιορισμός ατόμων στις κοινωνικές εκδηλώσεις από το καλοκαίρι

Έκτακτη συνάντηση είχε η Βουλευτής του Νομού μας κ. Ασημίνα Σκόνδρα, με τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με το μέτρο που προβλέπει περιορισμό 100 ατόμων σε κοινωνικές εκδηλώσεις, που θα ισχύσει από 1η Ιουνίου. Ένα μέτρο, που προβλημάτισε τόσο επαγγελματίες, όσο και πολίτες, τη στιγμή που περίμεναν το καλοκαίρι, για να αναπληρώσουν ένα μέρος της απώλειας των εσόδων τους των περασμένων μηνών, οι δε πολίτες να υλοποιήσουν τις προγραμματισμένες κοινωνικές εκδηλώσεις τους.

Σε δήλωση της, η κ. Σκόνδρα, τόνισε: 

«Χθες ανακοινώθηκε, ότι από 1η Ιουνίου, θα επιτραπούν κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι και βαφτίσεις, με ανώτατο επιτρεπτό όριο τα 100 άτομα. Η απόφαση αυτή δημιούργησε  αναστάτωση, τόσο στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες, που δραστηριοποιούνται γύρω από γάμους και βάπτισεις, όπως ιδιοκτήτες χώρων εκδηλώσεων, υπηρεσίες catering, φωτογράφους, μουσικούς, ανθοπώλες, προμηθευτές και άλλα επαγγέλματα που έχουν σχέση με τέτοιου είδους εκδηλώσεις, όσο και σε πολλούς πολίτες, οι οποίοι ανέβαλαν από πέρυσι μυστήρια και δεξιώσεις, ώστε φέτος να μπορέσουν να τις πραγματοποιήσουν, ελεύθερα και όπως επιθυμούν. 

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, έγινα αποδέκτης παραπόνων από συμπολίτες μου στη Καρδίτσα, επαγγελματίες και μη, για τον εν λόγω περιορισμό. 

Εκτάκτως πραγματοποίησα συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ώστε να του μεταφέρω τους προβληματισμούς των συμπολιτών μου και να ζητήσω να δοθεί λύση, με ευνοϊκότερους όρους. 

Περιέργαψα την κατάσταση που βιώνει ο Νομός μας, μετά και τις καταστροφές από τον Ιανό, μεταφέροντας την αδημονία των επαγγελματιών, που προσμένουν να δουλέψουν το καλοκαίρι, ώστε να αναπληρώσουν μέρος των χαμένων εσόδων των περασμένων μηνών.  

Εξήγησα επίσης, ότι εδώ και ενάμιση χρόνο, δεν πραγματοποιούνται κοινωνικές εκδηλώσεις, με αποτέλεσμα να έχουν προγραμματιστεί ικανός αριθμός γάμων και βαπτίσεων για φέτος, προκειμένου να διεξαχθούν χωρίς περιοριστικά μέτρα.  

Ο Υπουργός και φίλος, κ. Γεωργιάδης, άνθρωπος της αγοράς και ο ίδιος, στη συνάντηση μας συμφώνησε με το δίκιο των πολιτών και με διαβεβαίωσε, ότι μετά από συνεννοήσεις, η εν λόγω απόφαση θα αναθεωρηθεί και θα υπάρξουν στο προσεχές χρονικό διάστημα, σχετικές ανακοινώσεις, όπου δεν θα υπάρχει περιορισμός ατόμων.  

Ως εκ τούτου, οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες στη Καρδίτσα, που συνδέονται με το χώρο του γάμου και της βάπτισης, θα δραστηριοποιηθούν κανονικά, χωρίς περιορισμούς στους ανοικτούς χώρους και θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι εκδηλώσεις, όπως τις προσμένουν , τις επιθυμούν και τις έχουν προγραμματίσει οι συμπολίτες μου.”




Total
0
Shares
Previous Article
Σύγχρονο και ολοκληρωμένο Διδακτήριο αποκτά το 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Το 5ο Λύκειο Τρικάλων αναβαθμίζεται ενεργειακά με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
aiolika parka anemogennitries

Στο αρχείο  βάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας τις  αιτήσεις για  4 Αιολικούς Σταθμούς στον ορεινό όγκο  Ασπροποτάμου  Τρικάλων και Πύλης