Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση ΠΑΚ Θεσσαλίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Τέλιο

Συνάντηση ΠΑΚ Θεσσαλίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Τέλιο

Συνάντηση ΠΑΚ Θεσσαλίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Τέλιο

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κώστα Τέλιο, πραγματοποίησε κλιμάκιο του Δ.Σ. της Προοδευτικής Αγροτικής Κίνησης (ΠΑΚ) Θεσσαλίας, αποτελούμενο από τον πρόεδρο της Κίνησης κ. Χρήστο Αθανασιάδη, τον αντιπρόεδρο για την Π.Ε Καρδίτσας κ. Κώστα Αρχοντή, τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΚ που προέρχονται από την Καρδίτσα κ.κ. Μάριο Μακρή, Θανάση Μπούρα, Γιώργο Μακρή, Χρήστο Γκιόμπρη καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΚ για την Π.Ε. Λάρισας κ. Χρήστος Παπαδημητρίου.

Τα μέλη του κλιμακίου της ΠΑΚ, αφού ευχήθηκαν στον κ. Τέλιο να έχει μια επιτυχή και παραγωγική θητεία, συζήτησαν μαζί του, θέματα που άπτονται του τοπικού ενδιαφέροντος και κυρίως με την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής καθώς και αγροτικής φύσεως θέματα, μιας και ο αντιπεριφερειάρχης είναι και ίδιος αγρότης και ως εκ τούτου γνωρίζει τα προβλήματα του κλάδου και παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλα τα θέματα.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της ΠΑΚ κ. Χρήστος Αθανασιάδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Επισκεφθήκαμε σήμερα τον φίλο αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κώστα Τέλιο, ο οποίος είναι ιδρυτικό μέλος της ΠΑΚ και του ευχηθήκαμε ολόψυχα να έχει μια παραγωγική θητεία προς όφελος όλων των κατοίκων της Καρδίτσας, μιας περιοχής η οποία, όπως πολλές άλλες της περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει πληγεί επανειλημμένα από ακραία καιρικά φαινόμενα και συνεπώς χρειάζεται την αμέριστη αρωγή της Πολιτείας αλλά και της περιφερειακής αρχής, με πρώτιστο θέμα την αντιπλημμυρική θωράκισή της.

Είμαστε σίγουροι ότι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, θα ανταποκριθεί στις δύσκολες έως τραγικές καταστάσεις που βιώνει η περιοχή και με τη συνδρομή του θα επουλωθούν πολλά τραύματα που δημιουργήθηκαν τα τελευταία χρόνια.
Total
0
Shares
Previous Article
Εμβολιασμός κατά του καρκίνου (HPV) - Μια σημαντική έκκληση για πρόληψη

Εμβολιασμός κατά του καρκίνου (HPV) - Μια σημαντική έκκληση για πρόληψη

Next Article
dimos karditsas logo 2024

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας την Τρίτη 5/3/2024 και ώρα 6.00 μ.μ.

Related Posts

ena akdilwsi larisa
Διαβάστε περισσότερα

Εκδήλωση ΕΝΑ στη Λάρισα | Το στοίχημα της ανασυγκρότησης της πλημμυροπαθούς Θεσσαλίας: Πλαίσιο, όροι & χρονοδιάγραμμα

Εκδήλωση ΕΝΑ στη Λάρισα | Το στοίχημα της ανασυγκρότησης της πλημμυροπαθούς Θεσσαλίας: Πλαίσιο, όροι & χρονοδιάγραμμα Το Παράρτημα…
diavrwseis anaxwmata Telios
Διαβάστε περισσότερα

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις

Αυτοψία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Τέλιου σε έργα αποκατάστασης αναχωμάτων από διαβρώσεις Αυτοψία σε έργα αποκατάστασης…