Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Μητσοτάκη – Σκόνδρα για θέματα της Καρδίτσας 

Συνάντηση Μητσοτάκη - Σκόνδρα για θέματα της Καρδίτσας 

Συνάντηση Μητσοτάκη – Σκόνδρα για θέματα της Καρδίτσας

Συνάντηση, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, είχε με τον Πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, η Βουλευτής του Νομού μας κ. Ασημίνα Σκόνδρα.

Η Βουλευτής συζήτησε με τον κ. Πρωθυπουργό για θέματα που αφορούν το Νομό Καρδίτσας, με έμφαση στα ζητήματα, που σχετίζονται με τις αποζημιώσεις και την πορεία αποκατάστασης των ζημιών, που προκάλεσαν οι πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Εκτενής αναφορά έγινε στη μεταστέγαση των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Παλαμά, με την οποία ο κ. Μητσοτάκης συμφωνεί απόλυτα. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Είμαι αποφασισμένος να σταθώ δίπλα στους πολίτες, ώστε να συνεχίσουν κανονικά τη ζωή τους και να νιώσουν ασφαλείς». Επίσης ανέφερε ότι, πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ουσιαστική στήριξη από την Κυβέρνηση προς τις επιχειρήσεις, ώστε να επιστρέψει σύντομα, ολόκληρος ο Νομός, σε ρυθμούς κανονικότητας.

Ακόμα, ο Πρωθυπουργός συζήτησε με την Βουλευτή μας, εφ’ όλης της ύλης για ζητήματα κοινωνικά, περιβαλλοντικά και αγροτικά.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας συνολικά, με έμφαση στις παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική θωράκιση και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Καρδίτσας. Συζήτησαν επίσης και επί προτάσεων της κ. Σκόνδρα για ζητήματα που αφορούν τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα και την εξέλιξή του, με την Βουλευτή να επισημαίνει τις ανάγκες του πρωτογενούς τομέα, αλλά και πιθανές λύσεις.

Σχετικά με το ζήτημα της έκδοσης οικοδομικών αδειών του Δήμου Παλαμά και όχι μόνο, η Βουλευτής ενημέρωσε επακριβώς τον Πρωθυπουργό, ο οποίος αντιλήφθηκε την σοβαρότητα του προβλήματος και την αμεσότητα επίλυσης του.

Ο Πρωθυπουργός κατέγραψε τα θέματα που του έθεσε η Βουλευτής μας και δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει και να συγχαρεί την κ. Σκόνδρα, για την διαχρονική προσπάθεια που καταβάλει να βοηθήσει την Καρδίτσα και τους συντοπίτες μας. Όπως την συνεχάρη και για τις παρεμβάσεις της σε Υπουργεία και συναρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να στηρίξει έμπρακτα τους πληγέντες Καρδιτσιώτες και Καρδιτσιώτισσες, καθ’ όλη την περίοδο μετά τις πλημμύρες.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης, να στηριχθεί και να αναπτυχθεί η Περιφέρεια γενικότερα και η Θεσσαλία ειδικότερα, η οποία έχει υποστεί τεράστιες ζημιές. Στα πλαίσιο αυτό, κάλεσε την κυρία Σκόνδρα να συνεχίσει ακούραστα το έργο της, προς όφελος όλων των Καρδιτσιωτών αλλά και της Κυβέρνησης.

Η κ. Σκόνδρα με την σειρά της, τον ευχαρίστησε για την άμεση ανταπόκρισή του και την αντίδραση συνολικά της Κυβέρνησης, τόσο στα θέματα που προέκυψαν μετά την επέλαση του DANIEL, όσο και σε όλα τα θέματα που απασχολούν το Νομό μας. Τον διαβεβαίωσε δε, ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, να προασπίζεται τα συμφέροντα του τόπου μας και των συμπολιτών μας.
Total
0
Shares
Previous Article
Ευχαριστήριο της «Συνεργασίας Συλλόγων Μουζακίου & Περιχώρων» για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς

Ευχαριστήριο της «Συνεργασίας Συλλόγων Μουζακίου & Περιχώρων» για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς

Next Article
Στα …Βουνά οι λύσεις για προστασία και ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας - Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων

Related Posts