Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα είχε ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος

axilleas Mpeos Skrekas1

Συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα είχε ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος

Συνάντηση στο Δημαρχείο με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κώστα Σκρέκα, είχε σήμερα το απόγευμα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος και είχαν συζήτηση για μια σειρά από σημαντικά θέματα που απασχολούν την πόλη και αφορούν το συγκεκριμένο υπουργείο.

Κατά τη συζήτηση που έγινε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα ο κ. Μπέος έθεσε με έμφαση το θέμα των ενεργειακών κοινοτήτων, για τις οποίες ο Δήμος Βόλου υπήρξε πρωτοπόρος σε όλη την Ελλάδα, υποβάλλοντα πρόταση και στοχεύοντας στη φθηνή ή και δωρεάν ενέργεια όχι μόνο για όλα τα κτήρια του Δήμου, αλλά και για 2.500 νοικοκυριά που είναι οικονομικά ευάλωτα και τα μέλη τους ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Μια παροχή που είναι ιδιαίτερα πολύτιμη αυτή την περίοδο της ενεργειακής κρίσης.

Ακόμη συζητήθηκαν τα θέματα για τις χρηματοδοτήσεις των έργων αξιοποίησης των νερών και της Μονάδας Επεξεργασίας Αποβλήτων ΜΕΑ.

axilleas Mpeos Skrekas
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Ανοιχτή Επιστολή: Να αφεθούν απερίσπαστα τα στελέχη της ΔΤΕ Καρδίτσας για έργα οδικής ασφάλειας - Συντήρησης Δρόμων - Σταθερό οικονομικό όφελος έχουν οι οικιακοί καταναλωτές στις περιοχές εγκατάστασης αιολικών πάρκων - Όψιμοι πανηγυρισμοί για Φράγμα-Λίμνη Σμοκόβου! Για το φράγμα Μεσοχώρας Τρικάλων - του Μουζακίου και της Συκιάς Καρδίτσας: ΟΥΔΕΝ - Έργα Μεταφοράς νερών Αχελώου: Η μόνη λύση για την Θεσσαλία για αποτροπή Σαχαροποίησης κάμπου και απογείωση ορεινής Αργιθέας !!! - «Κλείδωσε» η χρηματοδότηση για άσφαλτο στα Ρόγκια - Όρια Ν. Ευρυτανίας και Στέγαστρο Μ. Σκάλα - Οι νέοι Κοινοτάρχες ας μεριμνήσουν για οδοντιατρική περίθαλψη παιδιών - γυναικών - υπερηλίκων - Τακτική Συγκοινωνία στα Ορεινά: Πότε το ΔΣ ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Η αρμόδια Αντιπεριφέρεια και η Δημοτική Αρχή Αργιθέας θα απαντήσουν; - Η 8η Μαρτίου Παγκόσμια Ημέρα για τις Γυναίκες δεν θα γιορταστεί φέτος - 80 ημέρες έως 31-12-23: Πώς θα πορευθεί η πληγωμένη Θεσσαλία χωρίς ισχυρή περιφερειακή ηγεσία; - Η Θεσσαλία ξανά στο προσκήνιο - Ισότιμος Εταίρος στο Σχέδιο Ανασυγκρότησης - Ανθεκτικότητας! - Δ. Παπακώστας: Οι ελεύθεροι Θεσσαλοί δεν πείθονται από απερχόμενο περιφερειάρχη - Κυριακή ψηφίζουν αλλαγή - νέα αρχή! - Θεσσαλία: Θέλουμε πρόοδο - ασφάλεια και νέα Ηγεσία στην Περιφέρεια με Γνώση - Ενότητα - Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών! - Δημήτρης Παπακώστας: Αναμόρφωση συστήματος Διακυβέρνησης Δήμων - Περιφερειών - «Θέατρο παραλόγου» με τη γέφυρα «Αργύρη» - Σωστά ενεργεί το Υπουργείο Υποδομών: Σύγχρονη Γέφυρα ΤΩΡΑ στον άξονα προς Άρτα - όχι πτυσσόμενη προσωρινή Μπέλευ - Δημήτρης Παπακώστας: Οι Αργιθεάτες ανά τη Θεσσαλία αξίζουν την φροντίδα και του ορεινού Δήμου Αργιθέας, της πατρίδας τους! - Έξι 24ωρα (150 ώρες) ως την e-κατάθεση ψηφοδελτίων ενόψει τοπικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023 - Στροφή κατοίκων πόλεων για διακοπές στα ορεινά! - Έργα Ασφάλτου από ΤΕΚ ΑΕ στην επαρχιακή οδό 9 «Βραγκιανά (διασταύρωση) - Β' Μάραθο - Λίμνη - ΙΜ Σπηλιάς» απαιτείται ... θαύμα!!! - Τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΝΕ Καρδίτσας εκφράζουν οι ακραίες θέσεις για έργα ΑΠΕ του ‘Υπευθύνου’ Περιβάλλοντος; - Τις πταίει; Για μη παραγωγή έργων στον ορεινό Δήμο Αργιθέας; - Περιφερειακός σύμβουλος Πλειοψηφίας αποχωρεί λόγω απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στο Πήλιο - Δημήτρης Παπακώστας

Δημήτρης Παπακώστας: Το σύστημα «εκπτώσεων» παρελθόντος έχει λήξει... Αν δεν προσαρμοστούμε τότε έργα δεν θα γίνονται και τα χρήματα θα μένουν παρκαρισμένα !

Επόμενο άρθρο
smart cites Trtikala

Δ. Τρικκαίων: Φάση 2η για τις 100 Κλιματικά Ουδέτερες Πόλεις