Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα είχε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Ακρίβος

Athanasios Akrivos Kostas Tsiaras

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα είχε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Ακρίβος

  Τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα επισκέφθηκε στο γραφείο του στην Καρδίτσα ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Επικεφαλής της Παράταξης “Θεσσαλία Πράσινη Περιφέρεια” κ. Αθανάσιος Ακρίβος.

Συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα. Αναφέρθηκαν σε θέματα της επικαιρότητας όπως η ενεργειακή κρίση, η κλιματική αλλαγή καθώς και τις πολιτικές εξελίξεις.

Ιδιαίτερα τους απασχόλησαν τα θέματα της Καρδίτσας.

Στο τέλος της συνάντησής τους ο κ. Ακρίβος ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό και τον συνεχάρη για το σημαντικό έργο και τις πράξεις που προσφέρει στον τόπο.

Επίσης του υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη.




Total
0
Shares
Previous Article
Irida Pyli sinavlia

Η Ίριδα καθήλωσε το κοινό της Πύλης με την υπέροχη ερμηνεία της

Next Article
Σοφάδες: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στη Θεσσαλία με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών - Τρίκαλα: Εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία ηλικιωμένης με τη μέθοδο της απασχόλησης Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή σε ποιμνιοστάσιο - Λάρισα: Εξιχνιάστηκε απάτη σχετική με αγοραπωλησία οχήματος - Τρίκαλα: Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για απάτη και παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών - Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου - Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής από οικίες στην Καρδίτσα - Εξιχνιάστηκαν 531 υποθέσεις στη Θεσσαλία τον Οκτώβριο - Συνελήφθησαν 383 άτομα

Επεισόδια καταγράφηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε κεντρικό σημείο της Λάρισας