Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Μαράβα με τους Προέδρους των ΤΚ της Δ.Ε Πινδέων

 

Συνάντηση του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα με τους Προέδρους Των Τοπικών Κοινοτήτων  Δ.Ε  Πινδέων

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας συνέχισε τις επαφές του με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Πινδέων, στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης, όπου σε μια εποικοδομητική συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα που αφορούσαν τα έργα που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα στην θητεία της Δ.Α. στις Κοινότητες τους, αλλά και αυτά που πρέπει να γίνουν καθώς και τα ήδη δρομολογημένα.

Επίσης έγινε η γνωριμία των Προέδρων με τους νέους Αντιδημάρχους για την καλλίτερη συνεργασία μαζί τους με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων που επικεντρώθηκαν σε τρία βασικά ζητήματα, όπως το πόσιμο νερό, την καθαριότητα, και τον συντονισμό και σωστό προγραμματισμό για την παρουσία των Μηχανημάτων του Δήμου στις παραπάνω Κοινότητες.

Αναφέρθηκε στο τραπέζι της συζήτησης η σωστή και δίκαια κατανομή της ΣΑΤΑ.

Τονίστηκε το γεγονός να δοθεί περισσότερο βάρος ως αναφορά την δρομολόγηση έργων και λύση στα προβλήματα της Δ.Ε. Πινδέων.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Έργων κ. Κων/νος Ούτρας, Καθαριότητας κ. Λαμπρινή Οικονόμου, Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήριος Αγγέλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Χρήστος Μπακάλης, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Αναγνώστου, ο Προϊστάμενος  των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Σπυρίδων Αποστολόπουλος.

Οι πρόεδροι που παρέστησαν ήταν ο κ. Κων/νος Σακομήτρος  Τ.Κ. Νέας Πεύκης, κ. Γεώργιος Πολυγένης Τ.Κ. Λιβαδοχωρίου, κ. Ευάγγελος Γελαδάρης Τ.Κ. Μοσχοφύτου, κ. Αθανάσιος Σακάς Τ.Κ. Μεσοχώρας, κ. Γεωργία Λαμπρογεώργου Τ.Κ. Στουρναρέικων,  κ. Αθανάσιος Λέφας Τ.Κ. Βαλκάνου, κ. Χρήστος Τζερεμές Τ.Κ. Παράμερου,




Total
0
Shares
Previous Article

Δημ. Παπαστεργίου: Λείπει η κοινή, όχι η τεχνητή νοημοσύνη

Next Article

Χαιρετισμός του Δημάρχου Μουζακίου και προέδρου της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Κωτσού στην ημερίδα για το βαμβάκι