Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Συνάντηση Μαράβα με τους Προέδρους των ΤΚ της ΔΕ Γόμφων

στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

 

Συνάντηση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Γόμφων

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας στο πλαίσιο των προγραμματισμένων επαφών με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων των Δ.Ε. του Δήμου Πύλης συναντήθηκε στην αίθουσα του Δ.Σ. Πύλης με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Γόμφων, παρουσία των νέων Αντιδημάρχων και δημοτικών Συμβούλων.

Στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκαν ζητήματα από τους παρευρισκόμενους Προέδρους που αφορούσαν την Κοινότητα τους, με βασικό την Καθαριότητα και  την λύση του προβλήματος στο μέγιστο βαθμό.

Επίσης τονίστηκε από τον κ. Μαράβα το γεγονός της καλής συνεργασίας με τους νέους Αντιδημάρχους, όπως γίνονταν και στο παρελθόν.

Στη συνάντηση παραβρεθήκαν οι πρόεδροι: Πηγής κ. Τζιμόπουλος Βασίλειος, Γόμφων κ. Ποντίκας Αθανάσιος, Παλαιομοναστήρου κ. Μπουτζιώλης Θωμάς, Λυγαριάς κ. Παπαιωάννου-Τσιώκου Μαρία, Μουριάς κ. Κανίστρας Κωνσταντίνος και Δροσερού κ. Γεροβασίλη Βασιλική.

Επίσης οι Αντιδήμαρχοι: καθαριότητας και ποιότητας ζωής κ. Οικονόμου Λαμπρινή, πολιτικής προστασίας, υγείας, παιδείας και πρόνοιας κ. Αγγέλης Σωτήρης, τεχνικών έργων και πολεοδομίας κ. Ούτρας Κωνσταντίνος, πολιτισμού και αγροτικής ανάπτυξης κ. Τζιορτζιώτης Γεώργιος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Τόλιας Νικόλαος, Μπόμπορας Παύλος και Ζιάκας Σταύρος.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Πύλης κ. Μπακάλης Χρήστος και ο προιστάμενος των Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Αποστολόπουλος Σπύρος.




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου

Next Article

Βόλει: Πρώτο επίσημο για τις Παγκορασίδες του Γ.Σ. Μουζακίου